Sådan Bruges En Motionscykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Motionscykel
Sådan Bruges En Motionscykel

Video: Sådan Bruges En Motionscykel

Video: Sådan Bruges En Motionscykel
Video: Abilica WinMag Cruise Motionscykel - Montering 2024, Kan
Anonim

Cykelmaskiner bruges til at udvikle udholdenhed og styrke muskler. Ved at bruge motionscykler er det let at forbrænde overskydende kalorier og tabe unødvendige pund.

Sådan bruges en motionscykel
Sådan bruges en motionscykel

Instruktioner

Trin 1

I øjeblikket er motionscykler med to modifikationer almindelige - med en opretstående pasform og med en væltet ryg, og de fungerer på samme måde. Det tilrådes at konsultere din læge, inden du begynder at træne på en stationær cykel.

Trin 2

Træn din træning tidligst to timer efter at have spist, og afslut din aften træning to timer før sengetid.

Trin 3

Træn på simulatoren regelmæssigt og i henhold til et individuelt valgt program. Begyndersportsentusiaster bør øve 20-30 minutter om dagen 3-4 gange om ugen og træne 40-60 minutter 4-6 gange om ugen.

Trin 4

Du skal begynde at bruge simulatoren med en let opvarmning - enkle og almindelige offentlige øvelser. Disse kan være squats, bøjninger og torso vendinger.

Trin 5

For at starte træningssessioner på en stationær cykel skal du: sidde komfortabelt på sædet; juster sædehøjden; juster rattets position læg dine fødder på pedalerne; tænd computerskærmen ved at trykke på en knap eller pedal; oprette et træningsprogram start pedalerne.

Trin 6

Du skal vide, at de vigtigste funktioner, der understøttes af motionscykelcomputeren, registrerer den samlede tid fra starten af træningen; bestemmelse af den aktuelle bevægelseshastighed fastsættelse af den tilbagelagte afstand antallet af forbrugte kalorier. Alle disse data vises på skærmen. Styr hver parameter under træning.

Trin 7

For at afslutte din træningssession skal du langsomt reducere din hastighed til et fuldstændigt stop. Når simulatoren stopper helt, vises et “Stop” -tegn i skærmens øverste hjørne.

Anbefalede: