Sådan Fungerer Den Olympiske Landsby I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer Den Olympiske Landsby I Sochi
Sådan Fungerer Den Olympiske Landsby I Sochi

Video: Sådan Fungerer Den Olympiske Landsby I Sochi

Video: Олимпийская церемония открытия Сочи 2014 года 2022, December
Anonim

At være vært for de olympiske lege er ikke kun en stor ære for ethvert land og by, der er blevet deres hovedstad, men også et stort ansvar. Foruden opførelsen af ​​ny og modernisering af eksisterende sportsfaciliteter er det faktisk nødvendigt at forbedre byinfrastrukturen, arbejdet med offentlig transport, sikre sikkerheden for deltagere og gæster ved OL og løse problemer i forbindelse med deres placering. Og selvfølgelig at gøre den olympiske landsby til et praktisk og behageligt sted for atleter at bo.

Sådan fungerer den olympiske landsby i Sochi
Sådan fungerer den olympiske landsby i Sochi

Hvad er der inden for den olympiske landsby i Sochi

Deltagerne til vinterspilene 2014 vil bo i 62 komfortable lavhuse i en anlagt park. I hver af disse bygninger (fra 3 til 6 etager) er der suiter, inklusive dupleks, samt en behagelig hal, en restaurant og et fitnessrum.

Det samlede antal lejligheder er 1715. 569 af dem er beregnet til indkvartering af deltagerne i de paralympiske lege, derfor blev de designet under hensyntagen til deres begrænsede muligheder. Alle adgangsveje til bygningerne med sådanne lejligheder har en hældning på mindre end 5 grader; bygningerne selv giver rummelige elevatorer til personer i rullestole og passende udstyrede badeværelser.

Hver lejlighed har en smuk udsigt - enten havet eller de majestætiske bjerge.

I den olympiske landsby er der også faciliteter til kulturel fritid, se tv-rapporter om konkurrencen, snackbarer, internetcaféer osv. Alt er til rådighed, så enhver beboer i landsbyen ikke oplever hverdagens ulemper, atleterne føler sig godt tilpas.

Repræsentanter for den olympiske familie og Den Internationale Paralympiske Komité vil blive indkvarteret i 13 bygninger i forskellige højder, der indeholder 1.039 lejligheder.

Hvordan den olympiske landsby vil blive brugt efter legene

Den olympiske landsby er faktisk et veludstyret feriekompleks, som har alt hvad du behøver for en behagelig ophold og rekreation året rundt. Derfor, efter afslutningen af ​​OL, vil alle dets bygninger og strukturer blive brugt som hoteller. Ledelsen af ​​Krasnodar-territoriet og udvejsbyen Sochi er overbeviste om, at disse lejligheder, der ligger i et smukt sted med en udviklet social infrastruktur, vil tiltrække et stort antal feriegæster, ikke kun fra Rusland, men også fra andre lande.

Populær af emne.