Sådan Fungerer Organisationsudvalget I Sochi-2014

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer Organisationsudvalget I Sochi-2014
Sådan Fungerer Organisationsudvalget I Sochi-2014

Video: Sådan Fungerer Organisationsudvalget I Sochi-2014

Video: Sådan Fungerer Organisationsudvalget I Sochi-2014
Video: Sochi 2014 Environment activities 2024, April
Anonim

Et stort antal mennesker samles normalt ved OL. De skal alle indkvarteres, gennemføres og høres, og dette kræver assistenter. Og i den henseende oprettes specielle organisationer og virksomheder. En af dem kaldes organisationsudvalget - en organisation, der er involveret i den indledende forberedelse og afholdelse af de olympiske og paralympiske lege i Sochi. Da organisationsudvalget konstant kræver mennesker, udføres rekruttering regelmæssigt.

Sådan fungerer organisationsudvalget i Sochi-2014
Sådan fungerer organisationsudvalget i Sochi-2014

Forudvalg af kandidater til organisationskomiteen

Forudvalg foretages af det udenlandske firma Adecco. Alle kommer til firmaets kontor og interviewes. Interviews gennemføres af lederen af virksomheden og personalemedarbejderen. En af varianterne af et sådant interview er test for viden om fremmedsprog, der består af flere faser, og graden af assimilering af numerisk og mundtlig information. Alle disse forhandlinger finder sted over en lang periode. Efter afslutningen af alle forhandlinger følger ventetiden på en beslutning. I løbet af denne tid kontrolleres hver ansøger af sikkerhedstjenesten. Hvis dit kandidatur blev godkendt, går han sammen med resten af arrangørerne til OL.

Hvordan fungerer organisationsudvalget?

Arrangørudvalget har et stort antal ansvarsområder. Disse inkluderer: sikring af finansiering til forskellige begivenheder, overvågning for at yde rettidig bistand til gæster og deltagere osv.

Den består af flere førende links:

- det førende led - sikrer gennemførelsen af forskellige opgaver, der er indstillet af overordnede;

- observationsforbindelsen - træffer beslutninger om tilrettelæggelse og afholdelse af De Olympiske Lege, f.eks. indkvartering af gæster og atleter, installation af det nødvendige udstyr til enhver form for sportskonkurrence

- offentlig forbindelse - hjælper med at blive afgjort med maksimal komfort og løser alle de problemer, som gæsterne har, for eksempel mangel på vand eller uaktuelt linned;

- økonomisk sammenhæng - overvåger de korrekte udgifter til midler

- serviceforbindelse - medarbejdere involveret i madlavning, rengøring og andre husholdningsopgaver.

Organisationskomiteens arbejde udføres døgnet rundt og i skift. Bygningen ligger ved siden af konkurrenceområdet.

Anbefalede: