Sådan Fungerer En Ellipse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer En Ellipse
Sådan Fungerer En Ellipse
Video: Sådan Fungerer En Ellipse
Video: Foci of an ellipse | Conic sections | Algebra II | Khan Academy 2023, Februar
Anonim

En ellipse er en elliptisk træner, hvor bevægelserne efterligner skiløb. Det er nyttigt til at øge effektiviteten, øge udholdenheden, forbedre kardiovaskulære og åndedrætssystemers tilstand, godt til at tabe sig og forbedre det generelle velbefindende.

Sådan fungerer en ellipse
Sådan fungerer en ellipse

Instruktioner

Trin 1

Hoveddelen af ​​den elliptiske træner er en platform, hvorpå atleten roterer pedalerne langs en elliptisk bane og samtidig skubber håndtagene med hænderne. Operationsprincippet er simpelt, men meget effektivt, da et meget stort antal muskler er involveret i træning, har det en positiv effekt på leddene og rygsøjlen. De fleste af de elliptiske undervisere har et simpelt system til at ændre belastningen, bevægelige gelændere til træning og fastgjort for studerendes stabilitet.

Trin 2

Den elliptiske træner bruger musklerne i arme, bryst og rygmuskulatur, abs, lår, kalve og ben. Under lektionen skal du sørge for, at bevægelserne er glatte og rytmiske, at hændernes arbejde er synkroniseret med benets arbejde. Hænder kan holde fast i de faste gelændere eller skubbe de bevægelige håndtag.

Trin 3

Inden du starter en ellipsoid-øvelse, skal du bære en sportsuniform eller andet behageligt tøj, der ikke hindrer din bevægelse. Gå ned på platformen med pedalerne i nedadgående position. Hold de faste håndlister med dine hænder for at opretholde balance. Derefter skal du placere den ene og derefter den anden fod på simulatorens pedal og begynde at træne.

Trin 4

For at ændre belastningen på simulatoren kan der leveres et mekanisk eller elektronisk system. Mekanisk (manuel) justering udføres ved at dreje på knappen. Elektronisk ændrer belastningen ved at trykke på knapperne på den indbyggede computer eller knapperne på gelændet. Brug først kun lave belastninger.

Trin 5

En del af belastningen kan øges ved at ændre føddernes position på pedalerne. Jo længere til kanten af ​​pedalen, foden er placeret, jo større amplitude af forskydning og dermed belastningen på musklerne.

Trin 6

For at gøre belastningen på alle muskler jævn skal du holde din torso strengt lodret, ikke vippe hovedet ned. For at lægge mere stress på musklerne i dine lår og ben skal du vippe din torso fremad og holde fast i faste gelændere. Læn dig tilbage, så kropspositionen er tæt på siddepositionen for at pumpe musklerne i balderne op. Hold fast i de faste gelændere med dine hænder.

Trin 7

Brug ikke maskinen, hvis du er syg eller utilpas. Hvis du føler dig utilpas under træningen, skal du stoppe med at træne og konsultere en læge. Måske er der skjulte kontraindikationer for at træne på en ellipse. Lad ikke tøj eller hår sidde fast i løbebåndets roterende dele, mens du træner. Børn bør kun træne på ellipsen under opsyn af voksne.

Populær af emne.