Sådan Vælger Du En Motionscykel Til Dit Hjem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Motionscykel Til Dit Hjem
Sådan Vælger Du En Motionscykel Til Dit Hjem

Video: Sådan Vælger Du En Motionscykel Til Dit Hjem

Video: Sådan Vælger Du En Motionscykel Til Dit Hjem
Video: How To Choose Exercise Bike 2023, Juni
Anonim

De fleste mennesker har ikke fritid til udendørs aktiviteter eller morgenjogging. Kontorarbejde, konstante trafikpropper bidrager til dårligt helbred, vægtøgning. Den nemmeste vej ud er at købe en motionscykel. En motionscykel installeret derhjemme giver dig mulighed for at tabe sig, forbedre hjertefunktionen og tone muskler på kun 15-20 minutter om dagen. For at vælge den rigtige maskine skal du kende følgende egenskaber.

Sådan vælger du en motionscykel til dit hjem
Sådan vælger du en motionscykel til dit hjem

Instruktioner

Trin 1

Der er to typer siddefastgørelse: vandret og lodret. Liggende motionscykler er velegnede til de mennesker, der har rygproblemer, og en stor belastning på rygsøjlen er uønsket. Opretstående stationære cykler vælges primært til fitness.

Trin 2

Bremsesystemet kan være mekanisk, magnetisk eller elektromagnetisk.

Mekaniske motionscykler betragtes som de mest overkommelige, men på samme tid har de mindst holdbarhed, giver mere støj og har mindst antal funktioner. Princippet om sådanne simulatorers funktion er at ændre spændingen i bæltet, som er placeret inde i motionscyklen.

Det magnetiske system er den mest moderne og af høj kvalitet. Simulatoren har en indbygget belastningsregulator, der ændrer afstanden mellem magneten og svinghjulet. Disse motionscykler er optimale til hjemmet, da de er billige, har forbedret design og har en computer, der har masser af funktioner.

Elektromagnetiske motionscykler er udstyret med en computer, der uafhængigt justerer belastningen i overensstemmelse med det valgte program.

Trin 3

Også tilstedeværelsen af en indbygget computer betragtes som et ret vigtigt punkt. Den enkleste computer skal vise tid, hastighed, afstand og kalorieforbrug. Mere sofistikerede computere kan vise pulsinformation. Denne funktion er meget vigtig, da den giver dig mulighed for at kontrollere belastningen på motionscyklen.

Populær af emne.