Sådan Vælger Du Et Løbebånd Til Dit Hjem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Løbebånd Til Dit Hjem
Sådan Vælger Du Et Løbebånd Til Dit Hjem

Video: Sådan Vælger Du Et Løbebånd Til Dit Hjem

Video: Sådan Vælger Du Et Løbebånd Til Dit Hjem
Video: How to Choose a Treadmill for Home Use: 5 Guidelines & 21 Issues 2024, April
Anonim

En løbebånd kaldes normalt et cardio-udstyr. Når det bruges korrekt, kan sporet forbedre det kardiovaskulære system, øge udholdenheden i kroppen som helhed. At træne på et løbebånd er også en fantastisk måde at tabe sig på, fordi fordelene ved at løbe er meget store. Men selv med alle disse fordele kan du efter to eller tre måneder stoppe med at bruge denne maskine. Og årsagen til dette vil ikke være manglende motivation, men det forkerte valg af simulatoren.

Sådan vælger du et løbebånd til dit hjem
Sådan vælger du et løbebånd til dit hjem

Instruktioner

Trin 1

Løbebåndstype.

Til at begynde med skal du beslutte, hvilket spor du vil købe - elektrisk eller mekanisk. Den største forskel er, at i en mekanisk løbebånd roterer bæltet på grund af din indsats, mens en elektrisk løbebånd drejer en elektrisk motor. De vigtigste fordele ved mekaniske spor er manglen på energiomkostninger, simulatorens lave vægt og tilgængelighed. Men på den anden side kan ikke alle lide at rotere lærredet alene, dette skaber en ekstra belastning på benene. På den elektriske løbebånd kan du indstille den ønskede hastighed, og mange modeller har specifikke træningsprogrammer, som du kan bruge.

Trin 2

Elektrisk motor.

I tilfælde af at du har valgt et elektrisk spor, skal du være opmærksom på motorens kraft. Når alt kommer til alt, afhænger rotationshastigheden og den maksimale vægt, som løbebåndet kan modstå, af effekten.

Trin 3

Løbebælte.

Løbebæltet er et bælte, der roterer på to ruller. Der er mange punkter, som du skal være opmærksom på. For det første er dette dimensionerne på lærredet. Længde og bredde skal vælges under hensyntagen til behovene hos alle familiemedlemmer, der træner på simulatoren. Den bedste mulighed er et lærred med en bredde på 40 cm og en længde på 1, 2 meter. For det andet er antallet af lag. Jo flere der er, jo længere holder løbebåndet. Prøv at vælge et dobbeltsidet blad; når det er slidt, kan du blot vende det om.

Trin 4

Kontrolpanel.

Som standard skal kontrolpanelet indeholde indikatorer for puls, afstand, kørehastighed, forbrændte kalorier. Det er vigtigt, at der er en sikkerhedsnøgle på panelet, der slukker løbebåndet, hvis en person falder ned. Løbebåndet kan også have mange ekstra muligheder. For eksempel træningsprogrammer, der selv bestemmer din belastning.

Anbefalede: