Yoga I Dit Hjem

Yoga I Dit Hjem
Yoga I Dit Hjem

Video: Yoga I Dit Hjem

Video: Yoga I Dit Hjem
Video: | Pilates Yoga Studio I Dit Eget Hjem | FEAT Free Spirit Pilates 2023, December
Anonim

Yoga skal praktiseres på samme måde som konstant at sove og spise. Hvis du kun laver yoga to gange om ugen, er det ikke nok for yoga at give dig alle dens gavnlige virkninger. Du vil føle dig lidt bedre, men dette varer ikke længe, da du skal bruge 2-3 timer på yoga hver dag. Men desværre vil ikke alle være i stand til at finde så meget tid til undervisning, fordi der stadig er familie, arbejde, venner, og det viser sig, at der næsten ikke er fritid tilbage.

Yoga i dit hjem
Yoga i dit hjem

Hvad tid vælger du til yoga-træning derhjemme?

Selvfølgelig foretrækkes det at lave yoga om morgenen, da du får et energiboost hele dagen. Imidlertid kan ikke alle gøre det med det samme at ændre deres regime for at vågne op to timer tidligere. Du er nødt til at vide, at den vigtigste faktor i sådanne aktiviteter er, at de ikke skal give dig stress, men tværtimod, yoga bør aflaste dig for det. Hvis du ikke kan stå op om morgenen, så prøv at flytte din yogaklasse til aftenen. Denne mulighed er meget bedre end ikke at få nok søvn hver dag og være nervøs på grund af det. Vælg selv den optimale tid, der passer dig bedst, og øv yoga roligt.

Et sted for hjemmeaktiviteter

Det er bydende nødvendigt, at studiestedet skal være varmt, rent og stille. Derudover er det meget vigtigt at overveje ro under timen. Det er bedre at lave yoga alene, for på dette tidspunkt bliver din psyke ret følsom, og uventede stimuli kan forstyrre dig i lang tid.

Du kan heller ikke fryse under yoga, da du i dette tilfælde ikke kan øve dig. Ethvert ubehag vil i høj grad distrahere dig, og du vil ikke længere være i stand til at indstille dig. Derudover risikerer du at blive forkølet eller trække i dine ledbånd og muskler.

Regelmæssighed ved selvøvende yoga

Det vigtigste er konsistens. Dette er den vigtigste faktor i at lave yoga alene, men det kan siges at være den sværeste på samme tid. Det er ikke let at ændre dit liv psykologisk ved at indarbejde to timer i det. Derfor skal du til at begynde med tænke på, hvor meget styrke du har til sådanne regelmæssige aktiviteter. Lad det for eksempel være 15 minutter om dagen. Du kan altid tage så god tid til din elskede.

Prøv at lave yoga alene hver dag. Måske har du nok tid til kun fire stillinger, men du vil gøre dem med fuld dedikation. Derefter tilføjes tid og antal stillinger gradvist.

Afsæt lidt tid til hver pose. Og prøv ikke at mestre mange stillinger på én gang, fordi klasser skal give dig glæde og ikke træthed og negativitet. For en nybegynder er 15 minutter om dagen nok til at mestre det grundlæggende kompleks af stillinger. Gentag de samme øvelser dag efter dag, og når det bliver en vane, gå videre til et kompleks, der tager 30 minutter af din tid.

Husk positive tanker. Hvis du af en eller anden grund savner klassen, skal du ikke bebrejde dig selv. Tænk godt og bare fortsæt med at øve som før. Det er meget vigtigt ikke at glemme, at yoga ikke kun inkluderer arbejdsstillinger, men også meditation. Du skal nyde et øjeblik af afslapning mens du træner og trække vejret dybt. Efter et stykke tid vil du ikke selv bemærke, hvordan du går ind i den ønskede øvelsestilstand. Vis stabilitet og øv regelmæssigt, så du i fremtiden vil mærke forbedringer i din krop, fordi yoga derhjemme styrker dit helbred og opmuntrer dig.

Anbefalede: