Sådan Køber Du En Motionscykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Motionscykel
Sådan Køber Du En Motionscykel

Video: Sådan Køber Du En Motionscykel

Video: Sådan Køber Du En Motionscykel
Video: Sådan køber du et fisketegn 2024, Kan
Anonim

Sundhed skal konstant opretholdes, men folk har så travlt med husarbejde og bekymringer, at der ikke er tid til sportsaktiviteter. Du kan styrke dine muskler uden at gå i fitnesscentre, hvis du træner derhjemme på en stationær cykel. Cykelimitation har en effektiv effekt på kroppen og øger dens tone. For at vælge en motionscykel skal du kende dens sorter og designfunktioner.

Sådan køber du en motionscykel
Sådan køber du en motionscykel

Instruktioner

Trin 1

Vælg designet til en motionscykel Kontakt din læge om muligheden for at udøve på en motionscykel. Efter design er sportsudstyr af to typer: lige og skrå. Hvis du lider af rygsmerter, skal du vælge en skrå struktur: det vil aflaste rygsøjlen og få benmusklerne til at arbejde hårdt. Disse modeller er udstyret med brede sæder og giver dig mulighed for at træne i mere end 40 minutter, men deres placering kræver tilstrækkelig plads. Hvis du agter at fortsætte med at cykle om vinteren, skal du vælge en motionscykel med et lige design - det giver belastningen, som når du cykler - sådanne modeller er velegnede til raske mennesker og atleter.

Trin 2

Bestem typen af motionscykel Af den måde, de arbejder, er træningsudstyr opdelt i mekanisk og magnetisk. Belastningsregulering i mekaniske modeller udføres ved hjælp af et remdrev eller tryk på svinghjulet. De er ubelejlige at betjene, og dele i disse modeller slides hurtigt. Den største fordel i forhold til andre træningsmaskiner er, at de ikke har brug for strøm. I moderne magnetiske motionscykler skabes belastningen ved hjælp af feltet med en permanent magnet. De er holdbare, udstyret med elektronik og fungerer stille og problemfrit. Vælg en magnetisk motionscykel - den er behagelig at træne og nem at bruge.

Trin 3

Bliv fortrolig med specifikationerne for din motionscykel. Vigtige parametre er brugerens højde- og vægtgrænser, antallet af belastningsniveauer og svinghjulets størrelse. Hvis du vil vælge en motionscykel til dig selv, skal du prøve en model til din højde - du skal være komfortabel. For personer med en stor vægt skal man være særlig opmærksom på parameteren for den maksimale brugervægt. Vælg en model med en lille margen for disse egenskaber. Den glatte betjening af den magnetiske motionscykel påvirkes af svinghjulets størrelse. Modeller med tunge dele over 10 kg er velegnede til styrketræning. Hvis dine aktiviteter er designet til at styrke musklerne og forbedre kroppens sundhed, skal du vælge den optimale svinghjulsvægt (6-8 kg).

Trin 4

Vælg træningsprogrammer For at træne på simulatoren er det vigtigt at have flere træningsprogrammer: styrke det kardiovaskulære system, normalisere vægten, udvikle muskelkorsetten. Disse programmer skaber interesse og er vigtige. Der er motionscykler med et stort antal programmer, men for ikke at betale for meget for ekstra penge skal du vælge en model med de funktioner, du har brug for.

Anbefalede: