Sådan Vælger Du En Motionscykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Motionscykel
Sådan Vælger Du En Motionscykel

Video: Sådan Vælger Du En Motionscykel

Video: Sådan Vælger Du En Motionscykel
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykel 2024, Kan
Anonim

Når du vælger en motionscykel, skal du være opmærksom på dens design, lastreguleringssystem og typen af lastesystem. Meget afhænger af, hvilken effekt atleten ønsker at opnå: Bliv bare i form eller tabe sig.

Sådan vælger du en motionscykel
Sådan vælger du en motionscykel

Instruktioner

Trin 1

En motionscykel er et af de mest populære kardiovaskulære udstyr, der kan styrke kroppens kardiovaskulære system. Det købes og installeres aktivt hjemme på grund af dets kompakte design, lave pris og brugervenlighed. Hvordan vælger jeg en motionscykel?

Trin 2

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken effekt du vil opnå fra denne hjemmetræningsmaskine. Hvis du vil træne til forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme, skal du se nærmere på modellerne udstyret med en nøjagtig pulsmåler, logfunktion og fleksibelt belastningsjusteringssystem. Sidstnævnte kan være enten manuel eller elektronisk. Med det manuelle system vil du selv ændre belastningsgraden ved at dreje fra side til side et specielt håndtag placeret på motionscykelens station. Enheden udstyret med et elektronisk program indstiller automatisk det program, du har brug for.

Trin 3

Hvis du bare vil bevare tonen både psykologisk og fysisk for at aflaste efter en hård arbejdsdag, skal du vælge modeller med en naturlig og jævn kørsel, og tilstedeværelsen af yderligere funktioner vil gøre træningsprocessen mere interessant. Hvis du nøjes med et mekanisk bælte eller blokbelastnings- / bremsesystem, skal du være forberedt på et nervøst træk ved høje belastninger og rykker af pedalerne i den øverste position. Pudeindlæsningssystemet forbedrer motionscykelens tekniske egenskaber: der er ingen ryk eller kraftig støj, men en sådan simulator vejer ret meget og giver ikke mulighed for demontering og kompakt opbevaring.

Trin 4

Hvis du vil tabe dig, skal du bruge en motionscykel med en tung belastning, det vil sige med en høj svinghjulsvægt. Derudover vil en nøjagtig pulsmåler bestemt være praktisk. Brug ergometeret og håndtræneren til maksimal træningskontrol. Den sidste model sættes i bevægelse af hænderne. Cykelergometeret får strøm fra lysnettet og anbefales til professionelle cyklister, så hvis du ikke er en af dem, skal du ikke bruge penge på et så dyrt køb.

Trin 5

Vær opmærksom på typen af konstruktion. Det opretstående design giver en tur identisk med en almindelig cykels. Det er godt, hvis sædets højde kan justeres. Den vandrette træner giver dig mulighed for at sidde på sædet mere behageligt, men du vil ikke være i stand til at arbejde med alle muskelgrupper på det - kun dine ben. Hvis høje belastninger på musklerne i ryggen og rygsøjlen ikke anbefales til dig, så er denne simulator noget for dig. Den bærbare enhed er praktisk at sætte på kontoret og gøre alt, især ældre.

Trin 6

Når du har besluttet dig for modellen, skal du sidde på simulatoren og træne den i ca. 10 minutter. Din opgave er at kontrollere bekvemmeligheden og komforten af dit ophold på den. Vær opmærksom på fastgørelsen af pedalerne: gnider stropperne, glider dine fødder ud? Før du køber, skal du overveje, hvilket tilbehør du har brug for i livet, og hvilke du kan undvære. Og endelig: Kontroller inkluderingen af tjenester og deres volumen. Glem ikke at høre om den tekniske dokumentation og produktpasset.

Anbefalede: