Hvilke Muskler En Person Har Stærkest

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler En Person Har Stærkest
Hvilke Muskler En Person Har Stærkest

Video: Hvilke Muskler En Person Har Stærkest

Video: Hvilke Muskler En Person Har Stærkest
Video: Dyb massage af musklerne i nakken og skulderområdet. Myofascial rebalancering og mobilisering. 2024, Kan
Anonim

Den menneskelige krop er en ret kompleks enhed, der består af små celler. Disse celler bruges til at opbygge knogler, hud, indre organer og væv, blod og selvfølgelig muskler.

Hvilke muskler en person har stærkest
Hvilke muskler en person har stærkest

Muskler har en meget vigtig mission - de hjælper en person med at bevæge sig, trække vejret, tale, se og arbejde med de indre organer. Med enkle ord udføres alle de vigtigste processer i kroppen, inklusive åndedræt og blodforsyning, ved hjælp af muskler.

Muskelstyrke

Ved hjælp af specielle undersøgelser er det bevist, at styrken af en muskel i høj grad afhænger af dens tværsnitsareal, antallet af muskelfibre og hyppigheden af modtagne nerveimpulser. Styrken af en persons muskler vises tydeligt ved, at han løfter vægten.

En muskels arbejdskvaliteter er direkte relateret til dens evne til hurtigt at ændre dens elasticitet. Når det er trukket sammen, bliver muskelproteinet meget elastisk, men vender tilbage til dets oprindelige tilstand efter indlæsning. Efterhånden som den bliver mere elastisk, er muskelen i stand til at holde belastningen og øge sin muskelstyrke.

At tygge mad hjælper grundigt samfundet

Det ryktes at den stærkeste menneskelige muskel er tungen. Dette svarer meget til sandheden, fordi tungen er en muskel, der består af så mange som 16 muskler. Og sprogets magt ligger simpelthen i ordets magt.

Faktisk er ovenstående udsagn meget tæt på sandheden! Mærkeligt nok, men den stærkeste muskel i menneskekroppen er tyggemusklen, der ligger på molarerne, som kan udvikle en indsats på op til 75 kg. Det er en del af en gruppe muskler, der giver bevægelse og arbejde i underkæben under tyggeprocessen og er fastgjort til ryggen. Ud over tyggebevægelser deltager denne muskel sammen med ansigtsmuskler i artikulation af tale såvel som i gaben og ansigtsudtryk. Musklerne i nakken er også involveret i tyggeprocessen.

Tyggemusklen er designet til at løfte underkæben. I sin form ligner det et uregelmæssigt rektangel og består af en dyb og overfladisk del. Begge dele af muskelen er fastgjort i hele sin længde til den laterale side af underkæben.

Bare kaviar

Den stærkeste muskel, der kan strækkes, er gastrocnemius-muskelen, som kan bære op til 130 kg. Enhver sund person kan "rejse sig på tåen" på det ene ben og endda holde den ekstra vægt. Al denne belastning tages af biceps gastrocnemius muskel, der er placeret på bagsiden af underbenet.

Det er placeret lige over soleus muskel, sammen med hvilket det er fastgjort til hælen gennem akillessenen. Dens funktionelle aktivitet er primært rettet mod at bevæge foden og stabilisere kroppen, når du går og løber.

Anbefalede: