Hvilke Muskler Svinger På En Cykel

Hvilke Muskler Svinger På En Cykel
Hvilke Muskler Svinger På En Cykel

Video: Hvilke Muskler Svinger På En Cykel

Video: Супружеский вечер 2018 фильм мелодрама про две семейные пары 2022, December
Anonim

Cykling er en meget nyttig aktivitet for kroppens sundhed. Du foretrækker måske at træne på en stationær cykel derhjemme eller i gymnastiksalen. Uanset hvilken type træning du foretrækker, skal du vide, hvilke muskler der svinger på cyklen.

Hvilke muskler svinger på en cykel
Hvilke muskler svinger på en cykel

Dette kan overraske selv nogle erfarne cyklister, men faktum er, at næsten alle muskelgrupper er aktiveret under pedalerne. Den største belastning falder på biceps og quads i låret. Førstnævnte aktiveres, når du trykker på pedalerne, hvilket især mærkes, f.eks. Når du klatrer en stejl skråning, eller når du tænder for en sværere tilstand på en motionscykel. De bageste muskler svajer på cyklen, når du løfter foden af ​​pedalerne.

Når man cykler, falder belastningen også på lægmusklerne. Oftest udføres tryk på pedalerne med føddernes tæer, som belaster kalvene. Du kan placere dine fødder i forskellige vinkler, så disse muskler svinger jævnt på cyklen.

Når kroppen afbøjes fremad og bagud såvel som under sving aktiveres alle pressens muskler: øvre, nedre og laterale. På de samme øjeblikke er brystmusklerne og balderne inkluderet i arbejdet.

Hvis du konstant holder rattet i den ønskede position, fører det til aktivering af de bredeste muskler i ryggen, og på særligt vanskelige dele af vejen, når du skal overvinde forskellige forhindringer, er deltoid- og trapezius-musklerne involveret.

Jo strammere du tager fat i styret, jo mere stress lægger du på dine underarmsmuskler såvel som dine biceps og triceps. De sidste to muskelgrupper svinger mindst på cyklen, men med hyppige ture og hård træning styrker de stadig mærkbart. Således kan enkle gåture og cykling, hvis det ønskes, erstatte et helt motionscenter. Glem dog ikke at følge den korrekte drikkeordning og hvile efter hver tur.

Populær af emne.