Hvilke Muskler Udvikler Svømning

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler Udvikler Svømning
Hvilke Muskler Udvikler Svømning

Video: Hvilke Muskler Udvikler Svømning

Video: Hvilke Muskler Udvikler Svømning
Video: HTML5 CSS3 2022 | section | Вынос Мозга 06 2023, Oktober
Anonim

Svømning er en af de bedste måder at give en jævn belastning på alle muskelgrupper på én gang, på hele kroppen. Med regelmæssige svømmetimer er figuren perfekt korrigeret og afbalanceret.

Hvilke muskler udvikler svømning
Hvilke muskler udvikler svømning

Svømning og kropsformning

Alt i alt er svømning en fantastisk (og fornøjelig) måde at holde din krop i form. Men hvis du vil opbygge god muskelaflastning, er en svømmetur ikke nok. Svømmere har normalt fremragende skuldre og arme, men dette er resultatet ikke kun af træning i poolen, men også af langvarig ekstra belastning. Atleter-svømmere løber normalt meget, træner på simulatorer.

Forresten er det af denne grund, at piger næppe behøver at bekymre sig om, at overdreven svømningshobby angiveligt kan forvride figuren og gøre den mindre feminin. Svømning giver dig mulighed for at holde dig i form, forbrænde ekstra kalorier, forbedrer den generelle kropstone og styrker muskelvæv. Men det giver ikke stærk muskelvækst.

De vigtigste muskler, der fungerer, når du svømmer

Under svømning er alle flexorer og forlængere af underarmen involveret. Musklerne, der er ansvarlige for bøjning og forlængelse af fødder, hofter, knæ fungerer også. Derudover udvikler musklerne i skuldrene (inklusive rotatorer, deltaer, store runde og små runde muskler i skulderen), underarme (brachioradial, biceps og adduktormuskler), ryg (lats, trapezius, rhomboid), balder og mavemuskler.

Brystslag

Brystslag er en af de nemmeste svømmestilarter. Hvis du lige er begyndt i poolen eller bare forbereder dig på alvorlig fysisk aktivitet, skal du starte med brystslaget.

Brystslaget udvikler jævnt alle muskelgrupper i skulderbæltet, inklusive deltoid, trapezius og triceps. Benmusklerne fungerer også jævnt.

Som et resultat af brystsvømningssvømning korrigeres figuren og kropsholdningen, og vejrtrækningen rettes.

Kravle

Crawl svømning tager mere energi og styrke end den tidligere stil. Det er hvidere, mere komplekst at udføre og indebærer et hurtigere tempo. Det anbefales kun at starte det, når dine muskler tilpasser sig og vænner sig til den oprindelige belastning efter brystsvømningssvømning.

Sommerfugl

Sommerfuglesvømning udvikler musklerne i skulderbæltet, ryg, bryst, lår, underben og balder.

Sommerfugl er en af de mest fysisk krævende stilarter. Det lægger en meget alvorlig belastning på musklerne.

Det sværeste i denne stil er inkonsekvensen af bevægelser af arme og ben. Det er dog denne funktion, der giver den største belastning, så du kan justere figuren, forbrænde subkutant fedt og strække ledbåndene.

Anbefalede: