Hvilke Muskelgrupper Udvikler Cyklen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskelgrupper Udvikler Cyklen?
Hvilke Muskelgrupper Udvikler Cyklen?

Video: Hvilke Muskelgrupper Udvikler Cyklen?

Video: Cykel med en motor på 15 kilowatt !!! - Vil det accelerere til 100 ?? 2022, December
Anonim

Cykling er ikke kun en fornøjelse, men også et givende tidsfordriv. Ikke kun udvikler denne sport udholdenhed og har en gavnlig effekt på det kardiovaskulære system, det involverer også en række forskellige muskelgrupper.

Hvilke muskelgrupper udvikler cyklen?
Hvilke muskelgrupper udvikler cyklen?

Hvilke muskler udvikler sig under cykling

Med hensyn til indflydelse på figuren er en cykel ikke for ingenting lig med løb. Under ridning udvikler og styrker forskellige muskelgrupper i underkroppen. Så når du træder, falder en stor belastning på lægmusklerne og hamstrings.

De største benmuskler placeret på låret, quadriceps og biceps, er også involveret. Førstnævnte er placeret i den øverste del af låret og udvikler sig primært, når pedalerne sænkes ned - du kan mærke deres arbejde især godt, når du går op ad bakke. Og de anden er placeret i den nedre del af låret, og belastningen på dem falder under løft af pedalerne.

Derudover styres glutealmusklerne perfekt under cykling - de arbejder samtidigt med quadriceps. Derfor er denne form for sport især velegnet til det retfærdige køn.

Meget mindre belastning falder på mavemusklerne, men du kan stadig ikke undvære dem i denne sag. De bruges hovedsageligt når kroppen vippes fremad eller holder den i en lige position. I begge tilfælde arbejder de sammen med rygmusklerne.

Armens muskler er mindst involveret, mens du kører på dette køretøj. Skønt når man cykler på ujævnt terræn, udvikler de sig ikke dårligere end underkroppens muskler. Imidlertid har professionelle cyklister altid mere udviklede ben end torso.

Cyklen lægger også stress på iliac muskler, som hjælper med at udvide hofterne og bøje knæene. De er placeret på siderne af lysken. Det er meget vigtigt ikke at beskadige dem under ridning, da de er ret sårbare. Derfor er det nødvendigt at reducere belastningen eller stoppe med at køre helt, hvis alvorlige smerter begynder i dette område.

Sådan sidder du ordentligt på en cykel, mens du kører

For at cykle kan være gavnligt, skal du gøre det rigtigt. Du er nødt til at køre på dette køretøj med armene afslappede og let bøjede ved albuerne. Hænderne skal være fri til at vikle rundt om styret ovenfra, og håndledene bør ikke synke. Fra tid til anden er det nyttigt at ændre hændernes position let, så de ikke bedøves.

Bagsiden skal være let vippet fremad, da den i lodret eller vandret position hurtigt begynder at blive følelsesløs og øm. Hvis du ikke kan holde ryggen korrekt, kan cykelrammen være for lang eller for kort til dig. Halsen skal være en forlængelse af ryggen, ikke vippet fremad eller kastes tilbage. Dine fødder skal nå pedalerne helt, når de er på det laveste punkt.

Populær af emne.