Sådan Bruger Du En Fysisk Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruger Du En Fysisk Træning
Sådan Bruger Du En Fysisk Træning

Video: Sådan Bruger Du En Fysisk Træning

Video: Sådan Bruger Du En Fysisk Træning
Video: Sådan klarer du Politiskolens fysiske prøve 2024, Kan
Anonim

Sportsaktiviteter er nøglen til sundhed og god fysisk form. Stillesiddende aktiviteter og mangel på fysisk aktivitet i løbet af dagen kan føre til mange sygdomme. Selvom det ikke er muligt at ansætte en personlig træner eller besøge et fitnesscenter, kan du komme til en simpel løsning - bruge regelmæssigt en fysisk træning.

Sådan bruger du en fysisk træning
Sådan bruger du en fysisk træning

Instruktioner

Trin 1

Du kan lindre stress og træthed ved at skifte mental aktivitet til fysisk aktivitet. For at gøre dette skal du udføre enkle øvelser, som det tager fra 3 til 5 minutter at gennemføre. Stå op og stræk dig og prøv at slappe af i alle muskelgrupper. Udfør 10 vinkler af kroppen fremad og bagud, og efter en kort pause - på siderne: venstre og højre. Lav derefter 8-10 cirkulære bevægelser med dit bækken. Afslut opvarmningen af kroppen med aktive squats, hvilket også skal udføres ca. 8-10 gange.

Trin 2

Der er en række øvelser, der kan bruges til at frigøre spændinger i armene. Dette er især nødvendigt for dem, der fører en stillesiddende livsstil og i lang tid at skrive på en computer eller tage noter. Sørg for at udføre rotationer med dine hænder, krydse dem i en lås, strække lige foran dig og vende tilbage til brystet. Foretag derefter 10 rotationer med dine hænder i området med albueleddene. Afslut øvelsen ved at dreje albuerne, mens du holder hænderne på dine skuldre. Slap af med dine arme og ryst dem vilkårligt, og endelig lindre spændinger.

Trin 3

For at forbedre hjerneaktiviteten og lindre spændinger i nakke- og hovedområdet skal du udføre 10-15 hovedhældninger fremad, bagud og til siderne. Brug derefter denne fremgangsmåde til at gentage disse øvelser og dreje hovedet. Afslut øvelsen med 3-5 langsomme hovedrotationer med uret og mod uret.

Trin 4

Langvarigt arbejde ved computeren eller langvarig læsning af bøger kan forårsage synshandicap. Derfor anbefales det at fjerne øjetræthed med følgende sæt øvelser efter hver times læsning eller arbejde på computeren. Blink ofte og luk øjnene i et par sekunder. Luk dem derefter, og åbn derefter øjnene op. Gentag disse øvelser 3 gange. Udfør cirkulære bevægelser med dine øjne, først i den ene retning og derefter i den anden. Forlæng din pegefinger til afstanden af din hånd og se på dens spids, langsomt bringe din finger til din næse. Gentag øvelsen 3 gange. Så kig ud i det fjerne.

Trin 5

For at give dig energi, gør kraftige bevægelser med armene hævet over dit hoved og dine ben tilbage. Afslut din fysiske aktivitet med afslapningsøvelser. Stå lige op, ret dine skuldre, hæv dig på tæerne, og skift derefter din vægt på dine hæle. Forlæng gradvist dine arme opad og slip dem brat nedad, og frigør dig selv fra træthed. Nu får du den nødvendige opladning af energi.

Anbefalede: