Træning Med Elastikbånd Til Alle Muskelgrupper

Indholdsfortegnelse:

Træning Med Elastikbånd Til Alle Muskelgrupper
Træning Med Elastikbånd Til Alle Muskelgrupper

Video: Træning Med Elastikbånd Til Alle Muskelgrupper

Video: Elastiktræning - 6 øvelser på 10 minutter 2022, December
Anonim

Fitness elastikbånd er en populær type sportsudstyr, det er et langt stykke slidstærk tynd latex, der strækker sig godt. Takket være båndet kan du udføre effektive træningsprogrammer på alle større muskelgrupper uden at bruge vægte som håndvægte og vægtstænger, hvilket er ideelt til kvinder i alle aldre.

Træning med elastikbånd til alle muskelgrupper
Træning med elastikbånd til alle muskelgrupper

Instruktioner

Trin 1

Til lår

Udgangsposition - liggende på din side. Den nedre hånd på skulderen understøtter hovedet, den øverste ligger langs kroppen. Et elastisk bånd eller et bånd, der er bundet i en knude, strækkes mellem benene på ankelniveauet. Prøv at løfte dit overben så højt som muligt. Gentag 15 gange på hvert ben i 3 sæt.

Trin 2

Til mavemuskler, ben, arme og ryg

Udgangsposition - sidde på gulvet, benene strakte sig ud. Før båndet over fødderne, hold det med begge hænder. Træk båndet op til brystet uden at ændre armens position, mens du sænker din torso til gulvet, og hæv dig derefter - båndet hjælper dig med dette. Løft ikke dine ben under træning. Gentag 15 gange i 3 sæt.

Trin 3

Til laterale muskler i lår og ryg

Startposition - stående på alle fire. Et knyttet bånd er under knæene. Løft dit bøjede ben til siden, og overvinde båndets modstand. Gentag 15 gange for hvert ben i 3 sæt.

Trin 4

Til ben, arme, ryg og abs

Udgangsposition - sidder på gulvet. Det ene ben er bøjet ved knæet, det andet ben er udvidet, og et bånd er fastgjort til tåen på dette ben. Hold båndet med begge hænder. Læn dig lidt tilbage, prøv at hæve dit lige ben og hjælp dig selv med båndet. Gentag 15 gange for hvert ben i 3 sæt.

Trin 5

En meget vanskelig øvelse, hvor næsten alle muskelgrupper er involveret.

Udgangspositionen er den klassiske albue-planke. Et knudebånd, der er fastgjort på knæniveau. Prøv at løfte det ene ben fra jorden og løft det så højt som muligt. Gentag 5-10 gange for hvert ben.

Populær af emne.