Hvad Er Et Rodeteam-stafet

Hvad Er Et Rodeteam-stafet
Hvad Er Et Rodeteam-stafet

Video: Hvad Er Et Rodeteam-stafet

Video: Hvad Er Et Rodeteam-stafet
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Rodelaget stafetten er en anden type program, der er inkluderet i de Olympiske lege.

Atlet på banen
Atlet på banen

Relay er den mest uforudsigelige type konkurrence inden for rodesport. Hun kom først ind i programmet for de Olympiske lege i Sochi og tilhører holdkonkurrencen. I modsætning til lignende konkurrencer inden for kunstskøjteløb er denne disciplin allerede blevet testet med succes ved verdensmesterskabet. Faktisk er historien om denne type konkurrence ikke så ny - for første gang blev en sådan stafet tilbageholdt i 1989.

Fire atleter deltager i holdløbet, og selve løbet er opdelt i tre etaper. Det første løb involverer enkelt slæder (mand og kvinde); og konkurrencen afsluttes af en mandlig dyre For det første passerer en enkelt atlet banen, som skal passere stafetten ved at røre ved en speciel enhed. Derefter begynder en mandskæl hans løb, som også sender stafetten til mændenes to gennem et automatiseret system. Rejsetiden i alle faser opsummeres, og holdets endelige resultat opnås. Det hold, der viser det hurtigste resultat, vinder.

Den førende position på verdensranglisten besættes af det tyske landshold, hvilket vil være vanskeligt for andre hold at konkurrere med ved OL. Men det russiske hold har allerede besteget præmiepallen flere gange, så vores atleter har alle chancer for at vinde den olympiske medalje.

Anbefalede: