Hvad Er Svømmestilen?

Hvad Er Svømmestilen?
Hvad Er Svømmestilen?

Video: Hvad Er Svømmestilen?

Video: Hvad Er Svømmestilen?
Video: Svømning - teknik video 3: Brystsvømning 2024, Kan
Anonim

Svømning er den optimale sport for hele familien, den er velegnet til mennesker i alle aldre, også dem med problemer med rygsøjlen og det kardiovaskulære system. Hvis du vil spille denne sport seriøst, skal du kende svømmestilene, selvom du ikke behøver at mestre alt

Hvad er svømmestilen?
Hvad er svømmestilen?

Der er i alt 4 stilarter, hver med sine egne fordele og svømmeteknik.

All-Russian Swimming Federation giver denne stil en klar definition. Freestyle indebærer brug af forskellige svømmemetoder, der er bekvemme for atleten. Selvom mere og mere freestyle nu er en hastighedscrawl: en person svømmer på brystet og laver brede bølger, først med højre og derefter med venstre hånd. Ben bevæger sig op og ned.

Crawl-svømning dukkede op i 1870, den berømte engelske svømmer John Tranger begyndte at bruge den, så Tooms-brødrene og Dick Cavill og senere Charles Daniels sluttede stilen.

Dette er den mest almindelige, men langsomste stil. Det bruges ofte af almindelige mennesker, fordi det er brystslaget, der giver dig mulighed for at overvinde lange afstande på vandet og ikke blive træt. Det giver dig også mulighed for at se rummet over vandet.

For at svømme brystslag skal du stryge med begge hænder samtidigt og arbejde med dine ben i vandret plan. Mange holder hovedet over vandet, men atleterne dykker med armene udstrakt fremad.

Den yngste og mest komplekse stil, der opstod i 1935. At lære at svømme med en sommerfugl tager meget tid og udholdenhed. Svømmeren laver gynger med begge arme og bølgelignende spark. Når du svinger, stiger den øverste del af atletens krop over vandet.

Når du lærer denne stil, praktiseres bølgelignende bevægelser af benene, først efter at hænderne er forbundet.

Denne metode svarer til en gennemsøgning, den eneste forskel er, at svømmeren udfører bevægelser, mens han er på ryggen. Det er vigtigt at overvåge din vejrtrækning, den skal være rolig og jævn, indånder over vand, udånder i vand. Professionelle råder dig til kun at lære at svømme på ryggen, når du har mestret gennemsøgningsstil.

Anbefalede: