Sådan Vælger Du En Badehætte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Badehætte
Sådan Vælger Du En Badehætte

Video: Sådan Vælger Du En Badehætte

Video: Sådan Vælger Du En Badehætte
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykeltøj 2024, Kan
Anonim

En svømmehætte er et must-have tilbehør til de fleste svømmebassiner. Det beskytter hår mod virkningen af klor, som desinficerer bassiner, og reducerer også vandmodstand, hvilket er især vigtigt for svømmere. Når han går ind i en sportsartikelforretning, vil den gennemsnitlige kunde være forvirret, når han ser overfloden af forskellige hatte og andet svømningstilbehør. Men denne sag kan ganske løses.

Sådan vælger du en badehætte
Sådan vælger du en badehætte

Instruktioner

Trin 1

I dag kan du finde latex-, silikone- og stofhætter. Mange kalder latexhætter "det sidste århundrede". De er meget tynde og klæbrige, hvilket gør dem lette at rive. At klæde dem på er ikke en behagelig beskæftigelse. De strækker sig hårdt, mens de trækker en del af håret ud, og er svære at fjerne, og trækker håret igen voldsomt ud. På trods af dette vælger mange mænd latexhuer, da der ikke er særlige problemer med at tage på kort hår.

Trin 2

Latex er meget følsom over for kloreret vand, så denne hat holder ikke længe. Desuden er det farligt for allergikere, da latex er det stærkeste allergen. Deres eneste fordel er prisen. De er meget billigere end silikone og stof.

Trin 3

Silikonehætter har næsten fuldstændigt overvundet ulemperne ved latex. De er behagelige at røre ved, lette at tage på og er allergivenlige! Disse hætter kan let strækkes til den ønskede størrelse, men på samme tid passer de perfekt til hovedet og tillader ikke vand at trænge ind. Den indre del af silikonehætterne er lavet på en sådan måde, at håret ikke klæber eller kommer til skade. Disse hatte er perfekte til langt hår.

Trin 4

Kludhætter er hovedsageligt velegnede til kvinder, da de er meget bløde på håret uden at vikle eller trække det ud. Desværre er stofhuer vandgennemtrængelige. Uanset om du er interesseret i vandaerobic eller vandsport, er stofhætten lige til dig.

Trin 5

Svømmehætter er overdimensionerede. De er kun tilgængelige for voksne og børn. Stræk den derfor på dine hænder, når du vælger en hat, så du forstår, om den passer eller ej. Hatene er normalt i standardstørrelse, men hvis du er i tvivl, bed sælgeren om at prøve dem. En hætte, der er for stram, lægger pres på dine ører og ødelægger din svømningsglæde.

Anbefalede: