Hvordan Man Vælger En Dykkerinstruktør

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Dykkerinstruktør
Hvordan Man Vælger En Dykkerinstruktør

Video: Hvordan Man Vælger En Dykkerinstruktør

Video: Hvordan Man Vælger En Dykkerinstruktør
Video: How To Pick A Dive Instructor 2024, Kan
Anonim

En dykkerinstruktør er en professionel, der skal være i stand til både at formidle sin oplevelse af et vellykket dyk og formidle dig alle de finesser og nuancer. Han skal være en god psykolog, så eleverne ikke mister interessen for dykning.

Hvordan man vælger en dykkerinstruktør
Hvordan man vælger en dykkerinstruktør

Er det nødvendigt

  • - lægeerklæring om, at der ikke er nogen restriktioner for dykning
  • - svømningstilbehør - badedragt eller badebukser.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du forstå, hvad du forventer af træningen? Hvis dit mål er begrænset til en engangsdykning ved havet, er et introduktionskursus med indledende træning nok for dig. Sådanne kurser tilbydes af mange specialiserede dykkerklubber. Og instruktøren i dem kan vælges i henhold til princippet om psykologisk kompatibilitet, baseret på ingen personlig empati - "kunne lide" eller "ikke lide".

Trin 2

Hvis dit mål er langsigtet, planlægger du at gå ud over engangsdyk, i hvilket tilfælde du skal kontakte PADI - fagforeningen for dykkerinstruktører. Klubberne i denne forening sikrer streng kontrol med instruktørernes arbejde og de højeste standarder for sikkerhed under dykning. Derfor bliver du bedt om at gennemgå en lægeundersøgelse, inden du begynder at træne. Ignorer ikke din læges råd. Husk, at dykning kan være traumatisk, og en god instruktør vil overvåge din overordnede kondition, når du lærer.

Trin 3

Når du begynder din instruktørledede træning, skal du bemærke, at dykning kræver naturlige reflekser under vandet, færdighederne til at bruge udstyret korrekt og den nødvendige viden for at forhindre upassende reaktioner under ugunstige forhold. Hvis du ikke føler, at du udvikler disse færdigheder, kan du overveje at ændre din instruktør.

Trin 4

Du skal føle psykologisk trøst i instruktørledede klasser. Hvis du kan lide dykning og opbygge selvtillid i løbet af dine lektioner, har du valgt den rigtige instruktør til dig.

Anbefalede: