Sådan Får Du Slanke Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Slanke Ben
Sådan Får Du Slanke Ben

Video: Sådan Får Du Slanke Ben

Video: Sådan Får Du Slanke Ben
Video: Стройнее ноги за 10 дней! Потерять жир бедра! 8 минут домашней тренировки 2024, April
Anonim

At have smukke slanke ben er en uopnåelig drøm for mange. Men hvis du sætter et mål og begynder at arbejde på dig selv, opnår du det ønskede resultat på meget kort tid. Det vigtigste er tålmodighed, udholdenhed og krævende over for dig selv.

Sådan får du slanke ben
Sådan får du slanke ben

Instruktioner

Trin 1

Hvis dine ben er for tynde, skal du træne styrketræning. Gå i gymnastiksalen mindst to eller tre gange hver uge, og vær opmærksom på udviklingen og styrken af benmusklerne og gør specielle øvelser.

Trin 2

Lektioner til at styrke musklerne i benene kan gøres ikke kun i gymnastiksalen, men også derhjemme. Det tager ikke lang tid, men du skal være i stand til at opnå det ønskede resultat. Træningseksempel: Stå lige op med fødderne omkring skulderbredde fra hinanden, og stram din mave og balder. Stig op på tæerne, som om du strækker dig op, så bliv i denne position i et par sekunder, og sænk dig derefter ned. Gentag denne øvelse mindst 15-20 gange. Også for at opnå slankhed, øv dans og vandaerobic.

Trin 3

Hvis dine ben er for fulde, skal du gøre dem fit og slanke ved at dyrke sport, der forbrænder overskydende kalorier. Dette er primært løb, dans, aerobic. Det er disse typer træning, der hjælper dig med at bruge en masse energi, og på grund af dette vil du tabe dig. Derhjemme skal du gøre lunger med dine fødder.

Trin 4

Motion for at gøre dine ben strammere: ben hæver sig fra knælende og liggende stilling og tilbøjelige krøller. Disse enkle bevægelser hjælper med at fjerne overskydende fedt fra lårene og styrke dine muskler.

Trin 5

Normaliser din diæt. Fedt deponeres hovedsageligt på lårene, så tunge fødevarer skal fjernes fra den sædvanlige menu, og kød skal erstattes med kylling og magre fisketyper. Spis ikke ost med højt kalorieindhold og mayonnaise, prøv at spise færre stegte fødevarer. Det er muligt, at disse handlinger ikke vil være i stand til at ændre de iboende træk ved dine benstrukturer, men du vil stadig være tilfreds med resultatet. Benlinierne bliver glattere, musklerne bliver mere elastiske, gangen bliver lettere, og kropsholdningen bliver mere yndefuld og slank.

Anbefalede: