Sådan Vælges Alpint Skiløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Alpint Skiløb
Sådan Vælges Alpint Skiløb

Video: Sådan Vælges Alpint Skiløb

Video: Sådan Vælges Alpint Skiløb
Video: Sådan udløser du dine skibindinger 2024, Kan
Anonim

Valget af sportsudstyr kræver det største ansvar. Dette gælder især for dem, der skal købe alpine ski for første gang. Når man vælger en størrelse, skal man tage højde for personens vægt, højde, træningsniveau, nedstigningsforholdene, banens længde samt den tilsigtede kørestil.

Sådan vælges alpint skiløb
Sådan vælges alpint skiløb

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger størrelsen på ski, skal du forstå, at der ikke er nogen klare grænser her. For folk med nøjagtig samme vægt kan butikken tilbyde helt forskellige ski. En person, der er høj og tung, har brug for hårde ski 7-12 cm længere end sin egen højde. Og for dem, der er lette, er sådanne stive modeller ikke nødvendige.

Trin 2

Afhængig af formålet med ski, er en lang række modeller velegnede til atleter med gennemsnitlig vægt og gennemsnitlig højde. For at stå på ski på korte pister skal du have ski af mellemlang længde - ca. 6-10 cm mindre end en persons højde. Hvis du skal stå på ski ud af pisten, dvs. på blød sne (jomfrujord), er det bedre at vælge brede og lange skimodeller, der gør det muligt at blive normalt i sneen.

Trin 3

For kvinder er størrelser 10-12 cm kortere ideelle, da damer normalt foretrækker at køre roligt. De elsker let og behageligt at køre, selvom nogle sigter mod at opnå nye hastighedsrekorder. For kvinder er ski lavet i lyse farver. For nylig kan du finde modeller dekoreret med blomstermønstre og ædelsten.

Trin 4

Børnes ski fortjener særlig opmærksomhed. Et barn, der lige er begyndt at stå på ski, har brug for modeller, der er 5-10 cm kortere end deres højde (den nøjagtige længde vælges afhængigt af alder). Hvis han allerede havde skiløbserfaring, kan modeller vælges for ham i højden eller endnu længere med 5-10 cm.

Anbefalede: