Hvilken Alpint Skiløb Er Bedst

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Alpint Skiløb Er Bedst
Hvilken Alpint Skiløb Er Bedst

Video: Hvilken Alpint Skiløb Er Bedst

Video: Hvilken Alpint Skiløb Er Bedst
Video: 5 Courageous moments in Olympic Alpine Skiing | Highlights Listicles 2024, April
Anonim

For at købe de bedste alpine ski skal du vide, hvilke kriterier der bruges til at vælge dette sportsudstyr. Det er værd at være opmærksom på modellerne fra disse producenter af dette udstyr, som er berømte for kvaliteten af deres produkter.

Hvilken alpint skiløb er bedst
Hvilken alpint skiløb er bedst

Det vigtigste ved valg af alpint er at vurdere niveauet af din færdighed så objektivt som muligt og tage højde for den type spor, som du besluttede at lære at stå på ski eller forbedre det. Du skal ikke være foran begivenhederne og købe lager, i håb om en hurtig mestring af alle nuancer af mestring. For en nybegynder er der ikke noget særligt behov for at dykke ned i forskellige finesser; det er nok for ham at købe udstyr til begyndere.

Hvilken producents ski er bedre?

Blandt professionelle skiløbere er der en regel: der er intet mærke, der ville være det bedste, der er udstyr, der passer til dig. Ledende producenter tester deres produkter årligt (for eksempel i Alperne, hvilket markerer åbningen og lukningen af hver sæson). Man kan med sikkerhed sige, at der ikke er ledere blandt de virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af udstyr til alpint skiløb. Alle produkter i denne plan er af høj kvalitet.

Det adskiller sig kun i sit formål: til off-piste skiløb, til spring, til en skitur, alpint skiløb, slalom osv. Der er også følgende gradering: for begyndere, erfarne amatører, atleter, professionelle, freeriders. Der er også regler for valg af alpine ski afhængigt af dine præferencer inden for skiløb. For eksempel, for dem der kan lide korte, stramme sving, vil de bedste ski være 10-15 cm kortere end ejerens højde. Og for dem der foretrækker lige spor - med 5-10 cm. For en nybegynder skiløber ville den bedste løsning være at købe den enkleste model af ethvert mærke, hvor de afgørende faktorer, der skal vælges, kun skal være størrelse og design.

Hvordan vælger du de bedste ski afhængigt af din skiløbsteknik?

For dem, der foretrækker off-piste skiløb, anbefales det at være opmærksom på følgende mærker: Scott, Volkl, Dynastar, Armada, Black Crow, K2, Black Diamond. Det er på sådanne ski, at alle atleter kører, inklusive prisvindere af forskellige mesterskaber og andre prestigefyldte konkurrencer. Disse ski er normalt udstyret med specielle tilpasninger, der giver bedre håndtering og stabilitet.

Hvis du beslutter dig for at specialisere dig i freeride (ekstrem), anbefales det at købe udstyr fra fremragende producenter: HEAD, Elan, Fischer, Atomic, Salomon. Deres produkter er ikke kun af høj kvalitet: de er fejlfri. For dem, der beslutter at bruge fritiden på freestyle, skal du bruge Twintip-ski. Alle modeller af denne tendens er kendetegnet ved et stilfuldt og lyst design og er designet til at udføre forskellige tricks.

Anbefalede: