Sådan Kommer Du På Alpint Skiløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du På Alpint Skiløb
Sådan Kommer Du På Alpint Skiløb

Video: Sådan Kommer Du På Alpint Skiløb

Video: Sådan Kommer Du På Alpint Skiløb
Video: КАК КАТАТЬСЯ НА ЛЫЖАХ | 3 САМЫЕ РАСПРОСТРАНЕННЫЕ ОШИБКИ И КАК ИХ ИСПРАВИТЬ 2024, Kan
Anonim

Alpint er en fantastisk type udendørs aktivitet om vinteren. For at mestre denne sport kan du gå til bjergene eller vælge den lokale skiløjpe. Skiløb er let nok til at mestre, selvom det kræver lidt udholdenhed. Det vigtigste er ikke at glemme sikkerhedsforanstaltninger.

Sådan kommer du på alpint skiløb
Sådan kommer du på alpint skiløb

Instruktioner

Trin 1

Få først noget tøj og udstyr til ridning. Du må ikke klæde dig tæt på rutschebanen, tag en særlig skijakke og bukser på, brug termisk undertøj. Husk at bære en hat og handsker. Det er bedre at leje ski, stænger og støvler for første gang. Skiene skal enten have samme højde som dig eller være lidt højere end dig. Når du vælger støvler, skal du sørge for, at de sidder tæt på dig, men samtidig trykker eller gnider de ikke nogen steder. Udlejning kan findes næsten ved siden af enhver skråning designet til skiløb. I snevejr skal du sørge for at bruge beskyttelsesbriller, mens du går på ski, selv ved lav hastighed, vil sne flyve ind i dine øjne, og du vil praktisk taget ikke se noget, briller beskytter dine øjne mod sne såvel som fra den lyse sol.

Trin 2

For første gang skal du bruge en instruktørs tjenester, han vil fortælle dig de grundlæggende principper for ridning samt hjælp til at overvinde frygt for første nedstigning. For ikke at lære at køre, vælg ikke stejle spor, hvis det er muligt, dem, hvor der er få mennesker. Tag dine støvler på, inden du går op ad bakken.

Trin 3

Stå vinkelret på skråningen, indsæt dine støvler i skibindingerne, og begynd at falde ned. Der skal altid være det ben foran, der er tættere på toppen af skråningen, kør lidt, så drej, ikke få høj hastighed. Når du lærer at dreje, kan du få fart ved at skubbe af med pinde.

For at føle dig selvsikker på skiløbet er der et par dage nok.

Anbefalede: