Sådan Justeres Alpint Skiløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Alpint Skiløb
Sådan Justeres Alpint Skiløb

Video: Sådan Justeres Alpint Skiløb

Video: Sådan Justeres Alpint Skiløb
Video: Sådan udløser du dine skibindinger 2024, April
Anonim

For begyndere i alpint skiløb er det en særlig vanskelighed at justere skiholderne. Beslagene er designet til at sikre en pålidelig forbindelse mellem støvlen og skien inden for grænsen af tilladte belastninger. Ved monteringen kan du justere to parametre - frigørelsen af fastgørelseskæberne og skydekraften. Dette er ret nemt at gøre, alt hvad du skal gøre er at følge disse instruktioner.

Sådan justeres alpint skiløb
Sådan justeres alpint skiløb

Instruktioner

Trin 1

Skydekraft. Dette er den ultimative belastning på bindingen, når den overskrides frigør den bagagerummet. Til justering skal du bruge vægten placeret foran og bag på holderen. Hvert tal på skalaen repræsenterer 10 kg. Normalt indstillet på en sådan måde, at indsatsen er mindre end skiløberens vægt med ca. 10-20 kg. Først anbefales det at starte med en indsats på 30-40 kg og derefter gå videre til at øge det.

Trin 2

Forskellige kraftindstillinger bruges til hæl og tå. Hvis du er nybegynder, skal du i den indledende fase konfigurere dem på samme måde, indtil du har din egen forståelse af indstillingerne, og din individuelle teknik er dannet. Du bør ikke lytte til "Guru", de kan have deres egne præferencer, som et resultat af at du kan blive såret.

Trin 3

Rydning af fastgørelseskæberne. Denne indstilling findes ikke på alle monteringer. Indstillingen af mellemrummet på fastgørelseskæberne er beregnet således, at det ved slibning af bagagerummet er muligt at justere fastgørelsen af det reducerede sidst i monteringerne. Igen, hvis du er nybegynder, skal du ikke engang røre ved dette hul, da det i de fleste tilfælde allerede er konfigureret til standardbots.

Anbefalede: