Hvor I Moskva Kan Du øve Qigong

Hvor I Moskva Kan Du øve Qigong
Hvor I Moskva Kan Du øve Qigong

Video: Hvor I Moskva Kan Du øve Qigong

Video: Hvor I Moskva Kan Du øve Qigong
Video: QI FACIAL: массаж лица с цигун 2024, Marts
Anonim

Qigong er et gammelt kinesisk system med filosofiske værdier og praktiske metoder, som inkluderer fysiske og åndedrætsøvelser, meditation. Det er rettet mod at konfrontere sygdomme gennem selvforbedring, afsløring og udvikling af kroppens egne reserver. Specificiteten af qigong-træning er sådan, at den i starten skal praktiseres under vejledning af en erfaren mentor.

Hvor i Moskva kan du øve qigong
Hvor i Moskva kan du øve qigong

Klasser i qigong-systemet gennemføres i form af seminarer, der er fire niveauer af træning, den første er den første. På dem forklarer instruktøren detaljeret, hvilke øvelser der er inkluderet i dette trin, viser hvordan man udfører dem korrekt og taler om den helbredende effekt, de har. Han forklarer, og hvilke fejl der kan laves, når man udfører denne eller den øvelse. Sådanne fejl kan ophæve effekten af deres udførelse.

Som regel afholdes seminarer i 4-6 dage i træk og varer 3 timer. Dette er en ganske alvorlig byrde. Nogle gange indledes et seminar med en gratis introduktionsforelæsning, som kan forbedre dets niveau. For at konsolidere den opnåede viden beder instruktøren eleverne om at gentage alle øvelserne derhjemme. Efter at have afsluttet seminaret kan de studerende fortsætte med at mestre det grundlæggende i qigong ved at deltage i regelmæssige klasser på samme skole.

I Moskva kan du øve qigong på en af de mange skoler, hvis information du kan finde på Internettet. En liste over alle seminarer, der vil finde sted i hovedstaden i de næste par måneder, er lagt ud på hjemmesiden for Zhong Yuan Qigong Club. Den første kolonne i tegnet indeholder logoet for den skole, der skal gennemføre undervisningen. Svæver over det? du vil se alle kontaktnumrene på skolen, dens adresse og anbefalinger om, hvordan man bedst kommer derhen. Vælg en af dem, hvis placering ser ud til at være den mest bekvemme, og hvis program ser ud til at være den mest attraktive.

Qigong-øvelser kan udføres af kvinder og mænd uanset alder, sundhedsstatus og fysisk kondition. Som regel vil ethvert center eller skole tilbyde dig klasser i qigong-sundhedssystemet, både i begyndelsen og på de avancerede niveauer. Grundlæggende workshops og klasser hjælper dig med at få den grundlæggende viden og lære øvelserne med implementeringen, som du begynder at helbrede din krop på. Der er også specielt udvalgte komplekser til gendannelse af kvinders sundhed og styrke.

Anbefalede: