Hvornår Finder Det Europæiske Mesterskab I Fodbold Sted

Hvornår Finder Det Europæiske Mesterskab I Fodbold Sted
Hvornår Finder Det Europæiske Mesterskab I Fodbold Sted

Video: Hvornår Finder Det Europæiske Mesterskab I Fodbold Sted

Video: Hvornår Finder Det Europæiske Mesterskab I Fodbold Sted
Video: Как живёт Роберто Манчини и сколько он зарабатывает тренер сборной Италии 2024, April
Anonim

Fodboldmesterskaberne i Europa og verden skifter med hinanden, hvorfor finalen i en af disse to vigtigste begivenheder i fodboldverden finder sted hvert andet år. 2012 afslutter den tildelte cyklus til EM - om sommeren vil det bedste hold i den gamle verden blive bestemt af spil i to østeuropæiske lande.

Hvornår finder det europæiske mesterskab i fodbold sted
Hvornår finder det europæiske mesterskab i fodbold sted

Europamesterskabet afholdes i flere faser og begynder med kvalificerende spil, hvor alle deltagende hold er opdelt i grupper. Denne etape varede mere end et år - fra 11. august 2010 til 15. november 2011 - og ud af 51 europæiske hold efterlod kun 9 gruppevindere, et bedste hold, der tog andenpladsen og 4 vindere af play-offs spillet af resten af de hold, der endte som nummer to i grupper.

Den sidste del af EM, efter en pause på næsten syv måneder, begynder i sommer i to lande - Polen og Ukraine. Den 8. juni starter det på Warszawas nationale stadion med åbningsceremonien, og kl. 20.00 i Moskva finder den første kamp i gruppespillet i den sidste del også sted der. Det er vært for landsholdene fra gruppe A - Polen og Grækenland. Næsten tre timer senere spiller det russiske landshold også deres første kamp - i Wroclaw spiller de med det tjekkiske hold. Det første spil på Ukraines område finder sted den næste dag - den 9. juni spiller to repræsentanter for gruppe B, de nationale hold i Holland og Danmark, i Kharkov.

Gruppespillet varer 11 dage, hvor hvert hold har tre møder. Den 19. juni annonceres 8 hold, som dette mesterskab slutter for, og resten spiller kvartfinaler fra 21. til 24. juni - et møde finder sted hver af de fire dage. Semifinalerne finder sted den 27. og 28. juni i Donbass og Warszawa.

Det vigtigste spil i hele den toårige cyklus finder sted den 1. juli 2012 i Kiev. Mødet mellem de to finalister til europamesterskabet finder sted på Olimpiyskiy National Sports Center, det største sportsanlæg til den sidste del af konkurrencen. I slutningen af det finder uddelingen af de vigtigste priser i Euro 2012 sted. Den sidste del af det gamle verdensmesterskab varer 24 dage, og i alt tager det et år, fem måneder og 22 dage at identificere europamesteren fra cyklusens første kvalificerende spil til finalen.

Anbefalede: