Sådan Forbedres Fasthed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Fasthed
Sådan Forbedres Fasthed

Video: Sådan Forbedres Fasthed

Video: Sådan Forbedres Fasthed
Video: Как сделать самый простой фрезерный стол! И тут же его усовершенствовать! 2024, Kan
Anonim

Over tid mister huden sin elasticitet, dette skyldes, at huden såvel som de elastiske og kollagenfibre nedenunder strækker sig stærkt og derefter sænker. Men vær ikke ked af det, fordi der er flere måder at genvinde mistet elasticitet på.

Sådan forbedres fasthed
Sådan forbedres fasthed

Instruktioner

Trin 1

For at øge elasticiteten i nakkehuden skal du sidde lige op og langsomt vippe hovedet tilbage. Se op et stykke tid, og start derefter med at tygge op til 20 gange. Musklerne i livmoderhalsen begynder at arbejde, og du vil mærke det med det samme.

Trin 2

Du kan forbedre hudens elasticitet omkring dine øjne ved at udføre øvelser, der er meget gavnlige for dine øjne. Uden at bevæge hovedet skal du rulle øjnene til højre, venstre, op og ned. Stop med at se på hver side i to sekunder.

Trin 3

For at gøre pandenes hud mere elastisk skal du placere fingrene på den og sænke huden ned til øjenbrynets niveau. Løft derefter øjenbrynene så højt som muligt, og du vil mærke spændingen. Gentag denne øvelse 20 gange og hvile derefter.

Trin 4

For at øge læbernes fasthed skal du smile i fuld bredde og holde dem lukket. Tæl til 10 og træk dine læber ind i et rør. Efter ti sekunder skal du slappe af og gentage øvelsen et par gange til.

Trin 5

For at øge elasticiteten i hele kroppen er der den mest effektive måde - bevægelse. Så meget sport, dans, gåture, enhver fysisk træning som muligt, og huden bliver hurtigt tonet. Men konsistens og regelmæssighed er vigtig her, for efter en uges pause vil sandsynligvis den opnåede elasticitet gå tabt.

Trin 6

Rygning påvirker vores huds tilstand negativt, da strømmen af blod, ilt og næringsstoffer falder, og alt dette fører til et tab af elasticitet og sund farve. Der er kun én konklusion - holde op med at ryge.

Trin 7

Negative påvirkninger som varmt vand, lys sol, en enorm mængde makeup, blå mærker og skader nedbryder også huden over tid. Pas på dig selv mere omhyggeligt, og reager hurtigt på ikke for eksterne ændringer. Kun en magert holdning kan øge hudens ungdommelighed.

Trin 8

Ernæring er som intet andet i hudens elasticitet, så vælg sund og frisk mad, nægt dig selv enkle kulhydrater og overskydende fedt. Fisk, grøntsager, frugt, korn - lad disse produkter blive grundlaget for din skønhedsernæring.

Trin 9

Forskellige cremer, scrubs, wraps og massage har en meget positiv effekt på hudens elasticitet, men kun i forbindelse med alt det ovenstående. Brug malet kaffe, havsalt og honning som skrubbe eller som en massagebase. Anti-cellulitecremer kan påføres inden sport eller bruges til massage. Alt dette i et kompleks vil meget hurtigt give dig hudens tidligere skønhed og elasticitet.

Anbefalede: