Sådan Pumpes Dine Lårmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Lårmuskler
Sådan Pumpes Dine Lårmuskler
Anonim

Lårmuskulaturen optager mange kvinders og mænds sind. Når alt kommer til alt er det vidunderligt at have fit og slanke ben. Og for at opnå det ønskede resultat skal du omhyggeligt og vedvarende træne. Desuden er det netop dem, der sigter mod at styrke lårets muskler.

Sådan pumpes dine lårmuskler
Sådan pumpes dine lårmuskler

Er det nødvendigt

load (håndvægte, bog og andre muligheder)

Instruktioner

Trin 1

Da låret har så mange som fire muskler, er det nødvendigt at pumpe hver af dem separat for at styrke den generelt. Så for eksempel ser en af øvelserne til at styrke bagsiden af låret sådan ud. Udgangsposition - liggende på gulvet på din mave. Benene skal sikres med et eller andet objekt, der vil give tilstrækkelig træk bagud, for eksempel et specielt gymnastikbånd, der er bundet, så det konstant trækker benene tilbage. Bøj derefter begge ben sammen så tæt på bækkenet som muligt. Dit mål med at udføre denne øvelse er at overvinde tyngdekraften, hvorved pumpeeffekten opnås.

Trin 2

Du vil også udføre en ret effektiv pumpning af låret, hvis du binder en belastning til dit ben. Stå foran en væg eller anden støtte. Essensen af øvelsen er, at du står lige foran forhindringen, det ene ben er på gulvet, og det andet (det ene med lasten) tages tilbage. Vend derefter forsigtigt tilbage til startpositionen. Efter det krævede antal gentagelser skal du skifte ben.

Trin 3

Styr forenden af låret ved hjælp af den velkendte øvelse - squats. Startpositionen står lige (det er muligt ved enhver støtte). Begynd langsomt at sidde på huk og vend også forsigtigt tilbage til startpositionen. Hvis du også tilføjer styrkeelementer, for eksempel en vægtstang eller håndvægte i dine arme, bliver øvelsen mere effektiv. Du skal dog kun gøre dette, hvis du allerede er tilstrækkeligt forberedt på sådanne belastninger. Ellers kan du kun skade dig selv.

Trin 4

Du kan også svinge forenden af låret, mens du ligger på gulvet. Tag lidt vægt (selv en ret voluminøs bog kan tjene dem), læg dig på ryggen, stræk dine ben vinkelret på gulvet, læg en vægt på dine fødder og begynd langsomt at bøje dine knæ. Derefter bøjes tilbage.

Trin 5

Gør lunger fremad, mens du bruger vægten i dine hænder. Udgangsposition - stående lige, ben skal placeres strengt langs bredden af hælen. Placer en vægt på dine skuldre, sænk for eksempel armene med håndvægte på dem. Begynd nu at "træde" frem skiftevis med hver fod. Trinet skal være sådan, at benet er bøjet ved knæet i en ret vinkel. Vend tilbage til startposition.

Trin 6

En squat-lignende øvelse hjælper dig med at pumpe dine indre lår. Måden at gøre det på er dog lidt anderledes. Stå med dine ben brede fra hinanden, dine fødder skal også se ud til siderne. Tag vægten og læg den bag dit hoved på dine skuldre. Start huk.

Trin 7

Den ydre del af låret får sin del af styrken ved at udføre alle disse typer øvelser, da belastningen falder på det, når du udfører en træning.

Anbefalede: