Hvordan Man Laver En Rampe

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Rampe
Hvordan Man Laver En Rampe

Video: Hvordan Man Laver En Rampe

Video: Hvordan Man Laver En Rampe
Video: Sådan laver man en U-rampe 2024, Kan
Anonim

Fingerboarding er en ny populær underholdning for unge mennesker. En af de vigtigste komponenter i denne type hobby er rampen. Hvis du ikke har en endnu, er det tid til at oprette en park derhjemme. På rampen kan du lave mange forskellige høje og smukke tricks.

Hvordan man laver en rampe
Hvordan man laver en rampe

Nødvendig

  • - fiberplade
  • - træblokke
  • - hjørner til fastgørelse
  • - negle,
  • - værktøjer
  • - en cylindrisk genstand
  • - reb,
  • - tung genstand (mursten).

Instruktioner

Trin 1

Sav et rektangel ud af fiberpladen med den ønskede størrelse. Nu bliver du nødt til at folde det resulterende rektangel. For at gøre dette, våd fiberpladen med varmt vand, så hele pladen bliver våd.

Trin 2

Tag en cylindrisk genstand, såsom en tre-liters krukke. Pres arket mod krukken, mens du folder det. Bøj arket, indtil du har en vinkel på 90 grader. Nu er rampen allerede begyndt at tage form.

Trin 3

Fastgør den form, som rampen har taget. For at gøre dette skal du tage rebet og binde rampen.

Trin 4

Placer rampen med de foldede ender på gulvet. For at forhindre, at rampen buer, skal du placere en tung genstand ovenpå, såsom en mursten. Du kan også fastgøre rampen til tørretumbleren. I denne position skal rampen tørre i ca. 12 timer.

Trin 5

Lav understøtninger. Tag træblokke og beslag. Beslut, hvilken rampehøjde du har brug for, mål den. Sav af stængerne i den ønskede størrelse, der skal være 4 af dem. Vi råder dig til at gøre understøtningshøjden 0,5 cm under det, du målte. Dette er nødvendigt for at give en vis spænding.

Trin 6

Opret overfladerne, hvorfra du skal glide ind i rampen. Sav ud stykker af en 10-11 cm lang stang. Sav et fiberpladeark ud, dets længde skal være den samme som rampens bredde, og arkets bredde skal være den samme som stangens længde.

Trin 7

Fastgør lærredet til understøtningerne, hvis det allerede er tørt. Hvis rampen er stor, skal du ringe til dine venner for at få hjælp. Spik rampen til understøtningerne kun fra oversiden.

Trin 8

Begynd at samle det, vi forberedte i det foregående trin. Fastgør fiberpladen til stængerne. Spik den resulterende hylde til rampen.

Trin 9

Mål længden og bredden af den resulterende rampe. Sav ud fiberpladens rampe til størrelse. På dette grundlag kan du sikre det med understøttelser.

Anbefalede: