Sådan Tager Du På Skøjteovertræk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tager Du På Skøjteovertræk
Sådan Tager Du På Skøjteovertræk

Video: Sådan Tager Du På Skøjteovertræk

Video: Sådan Tager Du På Skøjteovertræk
Video: SÅDAN TAGER DU PÅ! 2024, April
Anonim

Skøjteløb bliver mere og mere populær underholdning og ikke kun blandt børn og unge. Du kan også møde ganske respektable mennesker på skøjtebanerne. Mærkeligt nok er der mange nybegyndere blandt dem. De er nødt til at genforstå det grundlæggende i denne smukke og meget givende sport. For at skøjteløb skal være behageligt og sikkert, er det nødvendigt at passe godt på deres sportsudstyr.

Sådan tager du på skøjteovertræk
Sådan tager du på skøjteovertræk

Er det nødvendigt

  • - plastdæksler til beskyttelse af knivene
  • - bløde fleeceovertræk til opbevaring af skøjter
  • - specielle beskyttelsesovertræk til støvler.

Instruktioner

Trin 1

Plastdæksler til beskyttelse af knivene Skøjter med ubeskyttede knive skal ikke bevæge sig uden for isen. Selvom der er et specielt gummispor fra omklædningsrummet til rinken, er det bedre at gå disse få trin i dæksler. Jagged blades vises på knivene fra kontakt med cementgulve, metaltærskler eller et sand- og saltbane. De bliver stumpe og holder ikke længere deres fødder på isen i den rigtige position. Derudover kan du med et ubeskyttet skøjteblad let skade andre, ødelægge dine sko. I sportsforretninger er to typer plastdæksler mere almindelige: med en hælsløjfe eller glidning på en fjeder. løkke over den del af bladet, der stikker ud fra hælen, og skub forsigtigt dækslet fremad, skub det over spidsen af bladet. Juster så bladet passer ind i spalten i kappen. Når du går i skøjter, skal dækslet ikke dingle og flyve væk. Hvis dette sker, skal det justeres til bladets længde: flyt bare sløjfen frem eller tilbage. Der er flere monteringshuller til dette i bunden af dækslet. Kanten af dækslet bagpå stikker mere end 2-3 cm ud over kanten af klingen - afskær det med en skarp kniv. Fjederdækslerne påsættes på samme måde. Sæt enden af klingen fra hælen ind i kappen, og træk derefter over tåen. Hvis størrelsen på fjederdækslet er korrekt tilpasset længden af skøjtebladet, holder de meget godt og tjener i lang tid. Den indledende pasform gøres bedst i en skøjtebutik eller skøjteslibemaskine.

Trin 2

Skate Storage Covers - Den mest almindelige fejl er at opbevare skøjter i beskyttende plastikæsker. I intet tilfælde skal dette gøres. Når du har fjernet dine skøjter, skal du tørre dine støvler og vinger med en blød klud - et gammelt håndklæde eller anden klud gør. Fugtige knive kan ruste og skal udskiftes med nye. Disse covers kan købes i en specialskaterbutik eller sys alene. Små atleter vil være glade for omslagene i form af sjove dyr.

Trin 3

Beskyttelsesdæksler - Professionelle kunstskøjteløbestøvler er dyre. De har også brug for beskyttelse. Du har sikkert bemærket, at skøjterne matcher farven på kostumet under forestillingerne fra skatere. Dette betyder ikke, at de har deres eget par skøjter til hvert nummer. Før de går ud på isen sammen med en dragt, tager de på skøjter af samme stof. De ser ikke kun godt ud, men beskytter også støvlerne mod utilsigtede ridser og snit. Designet af et sådant betræk er meget simpelt - udad ser de ud som en sok uden sål. Sæt først dækslet på (som en almindelig sok), træk det op, så det ikke forstyrrer at sætte på skøjten. Snør skøjten, som sædvanlig, træk dækslet ovenpå, det skal helt dække støvlen undtagen hælen. Betræk lavet af en uldsok med en slids i sålen til bladet eller syet af pelsstykker hjælper med at varme støvlerne, hvis du vil ride længere om vinteren på en åben bane …

Anbefalede: