Hvad Er Effektiviteten Af kredsløbstræning

Hvad Er Effektiviteten Af kredsløbstræning
Hvad Er Effektiviteten Af kredsløbstræning

Video: Hvad Er Effektiviteten Af kredsløbstræning

Video: Hvad Er Effektiviteten Af kredsløbstræning
Video: What Is Circuit Training - Health Benefits Of Circuit Training- Is Circuit Training Good 2024, April
Anonim

Kredsløbstræning bruges til at træne eliteenheder. Hvad er effektiviteten af en sådan træning for almindelige mennesker?

Cirkulær træning
Cirkulær træning

Grundprincippet for kredsløbstræning blev udviklet tilbage i 1953. Efter et par årtier begyndte kredsløbstræning at blive brugt i fitnessklubber til at forbrænde fedt. Effektiviteten af kredsløbstræning ligger faktisk i, at den ikke kun er i stand til at "tørre ud" kroppen, men også at udvikle styrkeegenskaber og udholdenhed i den parallelt.

Kredsløbstræning er et sæt øvelser, der skal udføres med høj intensitet og i en minimal periode. Hver øvelse skal sigte mod at udvikle en bestemt muskelgruppe.

Standard Circuit Workout Routine:

1. Varm op

2. At køre 500 meter i et højere tempo end gennemsnittet

3. Bænkpres fra jorden

4. Bøjning og forlængelse af bagagerummet

5. Squat

6. Øvelse til udvikling af triceps

7. Springende reb

8. Afkøles

I dette eksempel, "cirkel" - øvelser fra punkt 2 til punkt 7. Antallet af tilgange bestemmes af kroppens evner. Alle øvelser udføres i det hurtigste mulige tempo og uden afbrydelse.

Kredsløbstræning kan også udføres hjemme eller udendørs. Du behøver ikke at købe et gymmedlemskab. Ikke desto mindre er det nødvendigt at konsultere en læge, før du begynder undervisningen. Kredsløbstræning er ekstremt kontraindiceret for mennesker med hjertesygdomme.

Anbefalede: