Effektiviteten Og Fordelene Ved Træning I Kinesis-simulatoren

Effektiviteten Og Fordelene Ved Træning I Kinesis-simulatoren
Effektiviteten Og Fordelene Ved Træning I Kinesis-simulatoren

Video: Effektiviteten Og Fordelene Ved Træning I Kinesis-simulatoren

Video: Effektiviteten Og Fordelene Ved Træning I Kinesis-simulatoren
Video: EFFEKTIV BOOTY-WORKOUT PÅ 3 MINUTTER 2024, Kan
Anonim

"Kinesis" (Kinesis) er en moderne funktionel simulator, øvelser ved hjælp af hvilke sørger for implementering af bevægelser i forskellige plan og med konstant modstand. Navnet på simulatoren kommer fra det græske ord "kinesis", som betyder "bevægelse" på russisk.

Effektiviteten og fordelene ved træning i Kinesis-simulatoren
Effektiviteten og fordelene ved træning i Kinesis-simulatoren

Regelmæssig træning på Kinesis-simulatoren hjælper med at udvikle udholdenhed og øge muskelstyrken samt øge ledfleksibiliteten. Ved hjælp af sådanne øvelser kan du effektivt træne alle muskelgrupper. Derfor bruges simulatoren ofte i rehabiliteringsprocessen efter skader og operationer samt øvelser på en sådan simulator anbefales i kombination med terapi til sygdomme i bevægeapparatet.

Denne simulator er unik, fordi den ikke kun giver dig mulighed for at udføre fysiske øvelser i forskellige retninger, men også komme med dine egne komplekser til træning. Du kan når som helst ændre bevægelsens bane under træning ved blot at dreje 360 grader. De mennesker, der regelmæssigt træner på Kinesis-simulatoren, kendetegnes ved fremragende koordinering af bevægelser, deres vestibulære apparat er veludviklet. Denne funktion adskiller "Kinesis" fra andre simulatorer, ved hjælp af hvilke du kan forbedre nogle specifikke muskelgrupper eller effektivt opbygge muskelmasse.

Når du træner på simulatoren, er det vigtigt at være særlig opmærksom på ernæring, som skal være sund og så afbalanceret som muligt. Det er bedre at holde sig til det gennemsnitlige kalorieindhold, spise proteinfødevarer, frugt og grøntsager.

Før du begynder at træne på simulatoren, anbefales det at øve med en individuel træner i mindst en måned. Denne gang er ret nok til at mestre hovedkomplekset, som inkluderer øvelser som pumpning af biceps, push-ups, squats, triceps-forlængelse, håndvægtpresse.

Øvelser på denne simulator har også nogle særegenheder. Træningen skal vare mindst en time, kun i dette tilfælde kan du opnå betydelige resultater. Inden du starter klasser, skal du varme op. Opvarmningen udføres for at varme musklerne op og bør ikke udføres på en maskine.

Efter opvarmning kan du gå videre til hoveddelen. Kinesis-simulatoren indeholder fire stationer, hvor du hver skal udføre en øvelse i en bestemt periode. Under træningsprocessen øges hastigheden for at udføre opgaver, og belastningen stiger. Den vigtigste træning efterfølges af muskelafslapning og strækøvelser.

Der er en opfattelse af, at øvelser på Kinesis-simulatoren ikke er egnede til dem, der beskæftiger sig med boksning eller tai-bo på grund af den modsatte retning af træning. Det anbefales ikke at kombinere disse aktiviteter samme dag.

Under træning trænes alle muskler, mens belastningen på dem sker i forskellige vinkler. Kroppen bruger omkring 60% flere kalorier til dette end under et normalt træningsregime. Træning på Kinesis-simulatoren aktiverer væksten af lyserøde fibre i musklerne. Af denne grund kan denne maskine hjælpe dig med effektivt at tabe dig, forudsat at du træner regelmæssigt. Det anbefales at træne 2-3 gange om ugen. Med denne tilgang vil effekten af klasser være synlig om et par måneder.

Anbefalede: