Fordelene Ved Træning Om Morgenen

Fordelene Ved Træning Om Morgenen
Fordelene Ved Træning Om Morgenen

Video: Fordelene Ved Træning Om Morgenen

Video: Fordelene Ved Træning Om Morgenen
Video: Elastiktræning - 6 øvelser på 10 minutter 2023, Juni
Anonim

Det har længe været moderigtigt at tage sig af din krop, og sundhed har altid været på mode. Og efter arbejde går vi ikke til baren, men til træningen eller til gymnastiksalen. Dette er et godt tidsfordriv, men træning i dagtimerne og om aftenen gør ikke det samme som morgenøvelser.

Fordelene ved træning om morgenen
Fordelene ved træning om morgenen

Der er ingen ulemper ved morgentræning, selvfølgelig, medmindre du går i seng 4 om morgenen. Men der er mere end nok fordele. Måske at kende disse grunde vil hjælpe dig med at tage et skridt mod dit helbred.

  1. Kroppen modtager ikke mad om natten. Fasteperioden er 8-12 timer. Ved fysisk anstrengelse skal kroppen forbrænde fedt, da der ikke er mere at forbrænde.
  2. Når mad spises, produceres der insulin i kroppen, hvilket forstyrrer forbrændingen af fedt. Derfor, med den samme belastning om morgenen "sulten" tid, vil du forbrænde mere fedt.
  3. Efter en nattesøvn, dvs. tvunget fastende, er der ingen kulhydrater (glukose) i blodet, hvilket betyder, at du med en lille indsats let kan forbrænde mere fedt end på noget andet tidspunkt på dagen.
  4. Hvis du spiser lige før din træning, brænder du disse nyligt spiste kulhydrater under træningen og ikke det allerede eksisterende fedt.
  5. Hvis du træner om morgenen, starter de metaboliske processer, og du forbrænder ekstra kalorier hele dagen uden at gøre noget. Hvis du går ind på sport om aftenen, brænder du kun overskydende under træning, da alle processer sænkes under søvn, så får du ikke øget stofskifte i tiden efter træning.

Derudover forbedrer træning om morgenen dit humør, fremmer produktionen af lykkehormonet - endorfin, som forhindrer dig i at spise for meget hele dagen og giver dig mulighed for at leve dagen let i dit sind og krop.

Populær af emne.