Sådan Opvarmes

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opvarmes
Sådan Opvarmes

Video: Sådan Opvarmes

Video: Sådan Opvarmes
Video: Дешевое отопление дома. 300 Ватт греет 12 кв.м. 2024, Kan
Anonim

Sport giver dig mulighed for at føle dig i fremragende fysisk form, fremkalde beundrende blik fra bekendte og tiltrække opmærksomhed fra det modsatte køn. Du går ofte i gymnastiksalen eller træner derhjemme. Men for ikke at beskadige musklerne og træne uden at skade kroppen, er en opvarmning nødvendig. Varm dine muskler op inden en intens træning.

Vær ikke doven med at varme op, inden du træner
Vær ikke doven med at varme op, inden du træner

Instruktioner

Trin 1

Typisk inkluderer en opvarmning 5-15 minutters aerob træning. Opvarmningstiden afhænger af din fysiske kondition. Varm de muskler op, som du planlægger at træne. Benmusklerne kan for eksempel trænes ved at svinge eller løbe på plads. Jo længere du skal træne, jo længere skal opvarmningen være. Ud over at forberede musklerne øger opvarmning også træningens effektivitet ved at øge blodgennemstrømningen til musklerne.

Trin 2

Start din opvarmning med løbebånd eller springtov. Et par minutter er nok. Gør derefter 10-15 squats. Efter aerob træning. Placer dine fødder fra hinanden og spring over dit hoved med et klapp. Gentag denne øvelse 15-20 gange.

Trin 3

Strækning er også en integreret del af opvarmningen før træningen. Bøj dig ned med lige ryg og rør ved tæerne en ad gangen. Sid på gulvet, spred dine ben så bredt som muligt, og træk dig selv en efter en til knæene på hvert ben.

Trin 4

Lav nogle push-ups for at øge blodgennemstrømningen til dine armmuskler. Lav bøjninger i hver retning 10-15 gange. Drej hovedet op-ned-højre-venstre for at slappe af musklerne i nakken og rygsøjlen.

Trin 5

En god afslutning på opvarmningen er med hjerte-kar-øvelser. En stepper eller elliptisk træner forbereder de resterende muskler inden træning. Nu har næsten alle fitnesscentre disse simulatorer. Hvis ikke, er en motionscykel fantastisk. Efter alle de udførte handlinger kan du sikkert begynde at træne på styrkesimulatorer uden frygt for at beskadige muskelgrupper.

Anbefalede: