Sådan Opvarmes Inden Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opvarmes Inden Træning
Sådan Opvarmes Inden Træning
Video: Sådan Opvarmes Inden Træning
Video: Lær at synge - Sangundervisning: Et opvarmningsprogram til dig der synger 2023, Februar
Anonim

Opvarmning er en vigtig strukturel komponent i enhver træning. Dette skyldes det faktum, at træningens effektivitet direkte afhænger af kroppens funktionelle beredskab til kraftbelastninger.

Sådan opvarmes inden træning
Sådan opvarmes inden træning

Instruktioner

Trin 1

Opvarmning er et sæt specielle øvelser, der sigter mod at mobilisere det led-ledbåndsapparat, udvikle muskelmasse og generel opvarmning af kroppen. De vigtigste opgaver, som disse øvelser løser, er: at øge hjertefrekvensen, få en aerob type belastning, øge kardiovaskulær aktivitet, toning og strækning af alle kroppens muskelsystemer.

Trin 2

Det skal bemærkes, at en opvarmning også er nødvendig for: at skabe, koncentrere og fokusere den "korrekte" holdning til hovedtræningen, øge hastigheden på transmission af en nerveimpuls, fremskynde metaboliske processer, øge nervesystemets tone, øget kapillær dilatation, øget træningens effektivitet og intensitet, forhindret skader under arbejde med vægt

Trin 3

Som regel er der ikke et bestemt opvarmningsprogram til den største styrkebelastning, da sæt øvelser måske ikke passer til alle. Dette skyldes primært leddens individuelle mobilitet, kropstype, kroppens fysiologiske egenskaber. Derudover skal du klart forstå, hvilket resultat du vil have ved at udføre bestemte øvelser: målrettet blodcirkulation i en muskelgruppe eller let opvarmning af hele kroppen.

Trin 4

Takket være den generelle opvarmning er kroppen ordentligt klar til den kommende træning. Under gennemførelsen af ​​processen tilføres musklerne mere ilt, stofskiftet aktiveres, og kropstemperaturen stiger. Opvarmningens varighed afhænger af fysisk kondition og tager i gennemsnit ca. 7-15 minutter. Det kan omfatte følgende typer belastning: rotationsøvelser for at øge ledfleksibiliteten, springtov, let løb, en række øvelser for arme og ben.

Trin 5

En almindeligt anvendt type muskelopvarmning inden en større aktivitet strækker sig. Der er flere typer af det: ballistik, dynamik, statik. Ballistisk strækning er en kaotisk, motoriseret og hurtig bevægelse. Dynamisk kontrolleret og langsom udførelse af bevægelser. Statisk strækning består i at fastsætte bestemte stillinger.

Trin 6

For mange er opvarmning og strækning synonyme ord. Det er dog værd at huske, at de påstår helt forskellige principper for forberedelse til klasser. Strækning er bestemt rettet mod at strække musklerne, og opvarmningen forbereder gradvist kroppen til kraftbelastningen. Derfor anbefaler eksperter i første fase at hæve kropstemperaturen let og først derefter fortsætte med at strække musklerne.

Populær af emne.