Sådan Spiser Du Inden Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du Inden Træning
Sådan Spiser Du Inden Træning

Video: Sådan Spiser Du Inden Træning

Video: Sådan spiser du korrekt før du skal træne 2022, November
Anonim

Effektiviteten af ​​din træning afhænger af mange faktorer, herunder korrekt ernæring. Desuden er det vigtigt at spise ikke kun efter at have spillet sport, men også før dem. I dette tilfælde skal du helt sikkert tage højde for de generelle regler for at spise for dem, der træner deres krop, formålet med klasserne såvel som deres krops egenskaber.

Sådan spiser du inden træning
Sådan spiser du inden træning

Hvorfor er det vigtigt at spise før træning

At træne på tom mave kan udmætte en person ikke kun fysisk, men også følelsesmæssigt. Så meget som du gerne vil tabe dig hurtigere, bør du under ingen omstændigheder kombinere intensiv træning og en stiv diæt. Faktum er, at kroppen modtager energi, som er nødvendig for enhver aktivitet, udelukkende fra mad. Når der ikke er noget sted at tage energi under træning, begynder kroppen at "spise" det fra musklerne. Som et resultat forbliver sidstnævnte på samme niveau som inden undervisningens start, hvilket betyder, at træningen blev spildt.

Derudover er det sværere for en sulten person at koncentrere sig om at træne, og han er i stand til at modstå meget mindre stress. En videnskabelig bevist kendsgerning - en person, der spiste den rigtige mad på det rigtige tidspunkt før træning, vil altid være i stand til at træne 7-15 minutter længere end en, der er på diæt. Således vil sport i tom mave i bedste fald ikke give nogen effekt, i værste fald - skade kroppen.

Hvornår og hvad skal man spise før træning

Der er to faser i kosten før træningen. Den første begynder 1-2 timer før den, afhængigt af en bestemt persons stofskifte. På dette tidspunkt er det meget vigtigt at spise kulhydrat- eller proteinfødevarer, som vil tjene som en slags brændstof for din krop.

Desuden er det vigtigt at indtage nøjagtige komplekse kulhydrater, der fordøjes i lang tid og ikke øger blodsukkeret. De vil give kroppen energi gennem hele træningsprocessen. De mest egnede retter er kogte eller bagte kartofler, brun ris, hård hvede pasta, havregryn.

Hvad proteiner angår, er de en slags "byggesten", hvorfra fremtidige muskler vil blive bygget. Så de skal også inkluderes i kosten inden træning. De mest optimale proteinretter vil være kalkun, hvidt kyllingekød, æg, magert fisk.

Men fedt anbefales ikke før træning, da de bremser fordøjelseshastigheden. Fed mad sidder normalt meget længere i maven, hvilket kan forårsage kvalme under træning, kolik eller flatulens.

Den anden fase før træning starter 45 minutter før og varer cirka 15 minutter. For dem, der ønsker at opbygge stor muskelmasse, kan specielt formulerede ernæringstilskud indtages i denne periode for at give en hurtig burst af energi. De indeholder normalt arginin eller koffein.

For folk, der ønsker at tabe sig, er det bedre i denne periode at begrænse dig til en slags frugt, der indeholder hurtige kulhydrater. For eksempel er det nyttigt at spise en banan, et æble eller en appelsin. Ud over kulhydrater indeholder de ascorbinsyre og elektrolytter, som også er gavnlige for kroppen og nødvendige under sport.

Populær af emne.