Hvordan Man Laver Squats Uden Vægte

Hvordan Man Laver Squats Uden Vægte
Hvordan Man Laver Squats Uden Vægte

Video: Hvordan Man Laver Squats Uden Vægte

Video: Hvordan Man Laver Squats Uden Vægte
Video: Bodyweight Squats For Beginners [How To Do Squats Without Weights] 2024, April
Anonim

Squats er en unik øvelse for hele kroppen. Alle sportsfysiologer siger enstemmigt, at huk er den bedst mulige øvelse.

Hvordan man laver squats uden vægte
Hvordan man laver squats uden vægte

Ingen anden øvelse har en så kompleks effekt på alle vores muskler og kropssystemer som squats. Dette skyldes, at denne øvelse involverer de største muskelgrupper i vores krop. Ben, glutes, ryg og abs.

Faktum er, at pressen og forlængerne på ryggen udfører funktionen til at holde vores rygsøjle i oprejst position under bevægelse. Derudover opnår vi en meget god frigivelse af de nødvendige hormoner, der tone vores muskler og bidrager til hurtigere fedtforbrænding, på grund af så store effekter som squats.

  1. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden for nemheds skyld. Forestil dig, at du har brug for at springe fremad, og dine ben vil automatisk være i den mest behagelige stilling til squats.
  2. Sænk dig langsomt ned, hold ryggen lige, øjnene kigger foran dig. Det er meget vigtigt ikke at afrunde ryggen og sænke dit bækken under det vandrette (lave squats).
  3. Gå tilbage til startpositionen, mens du ånder ud. De der. når du går ned, trækker du luft ind og stiger, du trækker vejret ud.

Du skal gøre så mange sådanne gentagelser som muligt. Hvis du kan tyve - fantastisk, hvis du kan hundrede - endnu bedre. Dit hovedmål i denne øvelse er at tilstoppe dine muskler med blod, mens du udfører arbejdet.

Anbefalede: