Hvilke Vægte Kan Være Vægte

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Vægte Kan Være Vægte
Hvilke Vægte Kan Være Vægte

Video: Hvilke Vægte Kan Være Vægte

Video: Hvilke Vægte Kan Være Vægte
Video: Hjemmetræning med håndvægte ⇒ 14 af de bedste øvelser med håndvægte (GUIDE) 2024, Kan
Anonim

Sportskedelbells er et af de mest populære udstyr blandt professionelle atleter og bodybuildere, da de giver dig mulighed for at opbygge muskler samt træne deres lettelse og danne en smuk skulpturel form af armene. Til træning bruges normalt vægte med forskellige vægte, som har deres eget særskilte formål.

Hvilke vægte kan være vægte
Hvilke vægte kan være vægte

Instruktioner

Trin 1

Hovedformålet med sports-kettlebells er at øge muskelstyrken og styrke leddene. For at lette brug er disse sfæriske projektiler udstyret med et specielt håndtag eller gribehuller / kroge / osv. Tilstedeværelsen af kroge og andre lignende elementer tillader brug af sportsvægte i kombination med visse simulatorer, hvis handling er rettet mod at udvikle musklerne i ryggen, brystmuskulaturen og skulderbæltet.

Trin 2

Sportsvægte er sammenklappelige og solide, og deres vægt er traditionelt 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40, 48 og 56 kg. I kettlebell-løftkonkurrencer anvendes skaller, der vejer 16, 24 og 32 kg - i henhold til reglerne i International Union for kettlebell-løftning, skal højden, kropsdiameteren og håndtagsdiameteren af sådanne kettlebells være 280 m, 210 mm og 35 mm, henholdsvis. For at bestemme vægten af en sportskedel, der passer til dig selv, skal du fokusere på indikatoren for vægtstangpressen fra brystet - hvis den er mindre end 100 kg, er den optimale vægt en 16 kg kedelglas, og hvis mere, så en kettlebell på 24 eller 32 kg.

Trin 3

Sports-kettlebell-øvelser træner din grebstyrke og underarmsmuskler takket være deres større håndtag (sammenlignet med smalle vægtstænger og håndvægte) og en kombination af statiske og dynamiske muskelsammentrækninger. Disse sammentrækninger forekommer under kontrol af ændringer i bevægelsen af kettlebell tyngdepunktet, samtidig med at de vigtigste åndedrætsmuskler aktiveres, som er nøglen til funktion af lungerne og det kardiovaskulære system.

Trin 4

For at starte klasser anbefales det at købe to vægte, der vejer 16 og 24 kg. Når du udfører forskellige øvelser, kan deres vægt skiftes eller kombineres med to forskellige vægte på samme tid. Så med en let løftning på en vægt på 24 kg kan du også tage en vægt på 16 kg i den ene hånd - for eksempel for at udføre øvelsen "at løfte en kettlebell i en skråning." Når man trykker op med en 16-kilo kettlebell ca. 20 gange, skal der ikke udføres mere end 5-6 tilgange - dette er helt nok til styrketræning og forøgelse af volumenet af muskelmasse i armene.

Anbefalede: