Hvilket Udstyr Har Du Brug For Til Paintball

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Udstyr Har Du Brug For Til Paintball
Hvilket Udstyr Har Du Brug For Til Paintball

Video: Hvilket Udstyr Har Du Brug For Til Paintball

Video: Hvilket Udstyr Har Du Brug For Til Paintball
Video: Nybegynder til paintball - godt at vide 2024, Kan
Anonim

Paintball er et spil i militær stil, hvor hold eller individuelle spillere konkurrerer mod hinanden. I dette tilfælde kan "slagmarken" placeres både i en lukket pavillon og i det fri.

Hvilket udstyr har du brug for til paintball
Hvilket udstyr har du brug for til paintball

Valget af paintballudstyr er en ansvarlig forretning. Hvis du lige er begyndt at mestre det grundlæggende i dette spændende spil, skal du ikke straks bruge penge på dyre ammunition. Det er bedre at bruge lejeudstyr til at forstå funktionerne i en bestemt vare.

Minimumssættet med paintballudstyr inkluderer: en beskyttelsesmaske, en markør med bolde, handsker, knæpuder og albueunderlag. Alle disse kan lejes fra en paintballklub eller købes i en specialbutik.

Maske

Masken er den vigtigste egenskab i paintball. Dens vigtigste funktion er at beskytte øjnene mod malingskuglen. Valget af maske skal behandles særligt omhyggeligt. Sørg for, at der ikke er nogen mellemrum mellem linsen og rammen. Vælg en dobbelt glasmaske for at undgå dug. Hvis du lejer en maske, skal du kontrollere, at der ikke er mikrobrud på glasset.

Prøv flere typer masker, og brug den med den bredeste synsvinkel. Når alt kommer til alt, vil din manøvredygtighed på slagmarken i høj grad afhænge af denne parameter.

Markør

Markøren er en pneumatisk paintball-pistol, der fungerer under kraft af komprimeret gas. Markører er pumpeaktive, halvautomatiske og automatiske.

Pump action haglgeværer kræver, at du trækker bolten efter hvert skud. I en halvautomatisk markør vender hammeren efter selve skuddet tilbage til sin oprindelige position uden at kræve manuel spænding. Denne type pistol er mest foretrukket for begyndere.

Automatiske markører er dyre, og ikke alle klubber har dem stadig. Efter at have trykket på aftrækkeren flyver kuglerne fra en sådan pistol ud i en kontinuerlig strøm, indtil "magasinet" bliver tomt.

En "butik" eller, som det også kaldes, en føder er en speciel beholder til opbevaring af kugler, der er fastgjort til pistolen ovenfra.

Feedere er tyngdekraft og elektroniske. Gravitationsudstyr fodrer kuglerne ind i markøren gennem en speciel kanal simpelthen ved tyngdekraften. Elektroniske fødere har en omrøremekanisme, som øger pistolens skudhastighed markant.

De fleste markører er også designet med en udskiftelig tønde. Valget af en kort eller lang tønde afhænger af mange faktorer: miljøet, spillerens erfaring, strategi og kamptaktik.

Paintball tøj

Hvis du er nybegynder og bare vil smage alle glæderne i dette spil, er det ikke nødvendigt at bruge penge på specialiserede militærbeklædning. Det er nok at have stramme bukser (jeans gør det) og en behagelig top, bedre end mørke toner. Det anbefales at lægge et par lag med lette tekstiler under hovedbeklædningen. Dette vil gøre virkningen af kuglerne mindre smertefulde.

Husk at tøj kan blive snavset under leg. Opbevar derfor et ekstra sæt. Det samme gælder sko. Vælg efter princippet: det er praktisk og ikke synd. Det anbefales at beskytte hænderne med handsker. Knæpuder og albueunderlag er ikke overflødige.

Når du lærer nuancerne i forklædning og gennemsyret af holdånden, lærer du over tid at vælge camouflagedragter i den ønskede farve fra højteknologiske stoffer.

Anbefalede: