Hvornår Vil De Olympiske Lege

Hvornår Vil De Olympiske Lege
Hvornår Vil De Olympiske Lege

Video: Hvornår Vil De Olympiske Lege

Video: Hvornår Vil De Olympiske Lege
Video: De Antikke Olympiske Lege 2023, November
Anonim

Alle sportsgrene, der har fået den "olympiske" status, er opdelt i to kategorier: vinter og sommer. Og spillet i hver af dem afholdes separat. Der er en pause på fire år mellem hvert par sommer- eller vinterolympiader, men da tiden til vinterlege er forskudt, afholdes hvert år hvert år olympiader i en af disse to kategorier.

Hvornår vil de olympiske lege
Hvornår vil de olympiske lege

De kommende olympiske lege - sommer-OL i London - begynder i slutningen af juli i år. Den allerførste sportskonkurrence afholdes dog ikke i den britiske hovedstad, men i Cardiff den 25. juli kl. 16:00 lokal tid (Moskva-tid - kl. 19). Det bliver en kvalifikationskamp til fodboldturneringen for kvinder mellem landsholdene i Storbritannien og New Zealand. Og den officielle åbningsceremoni med en march med alle deltagere, embedsmænds taler og proceduren for at tænde den olympiske flamme begynder to dage senere, den 27. juli, kl. 21:00 lokal tid og ved midnat Moskva-tid. Men foruden fodboldspillere og fodboldspillere vil bueskyttere inden den officielle åbning også have tid til at konkurrere - deres konkurrencer vil blive afholdt om morgenen samme dag.

Datoen for tegningen af det første af 302 sæt medaljer er 28. juli. Kvindeskydere fra en pneumatisk pistol vil være de første til at modtage medaljer. For dem vil denne olympiade være den korteste - lidt mere end en halv dag går fra åbningsceremonien til det sidste skud. I alt bestemmes 12 olympiske mestre på denne dag - cyklister, judokas, skydespil, svømmere, vægtløftere og hegn.

Vinderne i moderne femkamp vil være de sidste, der afgøres - finalen i dette arrangement er planlagt til 21:00 Moskva-tid den 12. august. Samme dag afholdes afslutningsceremonien for de olympiske sommerlege XXX i London.

Den næste olympiade finder sted i vores land - vinterlege i Sochi er planlagt til 2014. Denne udvejsby blev valgt af Den Internationale Olympiske Komité blandt 7 kandidater. XXII Olympiske vinterlege skal åbne den 7. februar 2014, og afslutningsceremonien finder sted to uger senere, den 23. februar. Sommer-OL afholdes på den modsatte side af kloden - fra 5. til 21. august arrangeres konkurrencen af den brasilianske Rio de Janeiro.

Anbefalede: