Hvordan Man Gør En Lettelse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør En Lettelse
Hvordan Man Gør En Lettelse

Video: Hvordan Man Gør En Lettelse

Video: Hvordan Man Gør En Lettelse
Video: Lysende og farvende langt hår! Balayage! Hurtigt! Trin-For-Trin Lektioner! 2024, Kan
Anonim

For at se spektakulær ud er det ikke nok bare at gå op i vægt. For at musklerne skal være tydeligt synlige, skal der lægges særlig vægt på "tørring" -processen. Denne proces er kendetegnet ved, at atleten over en periode øger træningens intensitet og mindsker kalorieindtaget. Således begynder hans krop at forbrænde fedt i en hurtigere hastighed, hvilket giver lindring.

Hvordan man gør en lettelse
Hvordan man gør en lettelse

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Start med aerob træning først. Arbejd på et løbebånd eller en stationær cykel en til to gange om dagen, hver gang du arbejder ved din grænse i en halv time. Belastningen bør ikke normaliseres, vælg et program, der understøtter den "ragged" rytme.

Trin 2

Efter en uges af disse øvelser skal du fortsætte dine tidligere træningsprogrammer ved at kombinere dem med aerob træning. Nu skal du lave øvelser med en vægt, der er henholdsvis halvdelen af dit maksimum, idet antallet af gentagelser fordobles i hver tilgang. Dette vil stresse musklerne og forhindre dem i at vokse, men forbrænde det subkutane fedt, der forhindrer dem i at blive formet.

Trin 3

Skær ned på antallet af kalorier, du spiser. Brug mad med lavt kalorieindhold, undgå fede og stivelsesholdige fødevarer. Prøv at drikke så meget væske som muligt for at kompensere for tabet af væske fra intens træning. Sov mindst otte timer om dagen - træning med høj intensitet tager tid at komme sig for at undgå overtræning.

Anbefalede: