Hvornår Trækker EURO 2016?

Hvornår Trækker EURO 2016?
Hvornår Trækker EURO 2016?

Video: Hvornår Trækker EURO 2016?

Video: UEFA Euro 2016 Final Extended Highlights HD 2022, December
Anonim

Fodbold er en af ​​de foretrukne sportsgrene hos millioner af mennesker. For mange sportsfans er det de største fodboldturneringer, der ventes mest på. Disse konkurrencer inkluderer det europæiske mesterskab i fodbold.

Hvornår trækker EURO 2016?
Hvornår trækker EURO 2016?

Fodboldmesterskabet i den gamle verden, ellers kaldet Europamesterskabet (Euro), er en af ​​de største fodboldturneringer blandt nationale hold. I flere årtier er de europæiske mesterskaber blandt fodboldhold blevet afholdt hvert fjerde år (såvel som verdensmesterskabet). Dette giver anledning til en særlig forventning fra verdens sportsfællesskab, fodboldspillere og fans til starten af ​​den vigtigste europæiske konkurrence om det mest almindelige boldspil.

Det næste europæiske fodboldmesterskab blandt de første landshold er planlagt til sommeren 2016. Turneringen afholdes i flere byer i Frankrig, hvor alt allerede er næsten hundrede procent klar til starten af ​​fodboldmesterskabet. For første gang i Euro-historien deltager 24 landshold i konkurrencen. I den europæiske fodbolds historie er dette det største antal deltagere i den gamle verdens hovedturnering. Spil er planlagt fra 10. juni til 10. juli.

Alle kampe i kvalifikationsfasen for Euro 2016 er allerede afsluttet. Alle 24 hold er bestemt, hvilket vil kæmpe om en så prestigefyldt titel. Hele fodboldverdenen, fans over hele verden, inklusive russiske fodboldfans, venter nu på det vigtigste - resultaterne af lodtrækningen til den sidste fase af Euro 2016.

Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) har planlagt lodtrækningen til den sidste fase af Euro 2016 den 12. december 2015. Denne procedure, som er så vigtig for russiske fodboldspillere, finder sted i værtslandets hovedstad. Kl. 19-00 i Moskva i Paris vil UEFAs øverste embedsmænd frø 24 landshold i seks kurve med fire hold. Det vides endnu ikke nøjagtigt, hvilken af ​​kanalerne der sender EM 2016-lodtrækningen, men russiske fans håber at kunne se proceduren live.

Populær af emne.