Hvornår Og Hvor Vil Euro Finde Sted

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Og Hvor Vil Euro Finde Sted
Hvornår Og Hvor Vil Euro Finde Sted

Video: Hvornår Og Hvor Vil Euro Finde Sted

Video: Hvornår Og Hvor Vil Euro Finde Sted
Video: Холод в Испании (2021) Утепляемся .За тёплыми шарфами #испания #2021 #4к 2024, April
Anonim

UEFA's europæiske fodboldmesterskab i 2012 vil være den 14. europæiske fodboldturnering, der afholdes hvert fjerde år i regi af UEFA. Forresten er begivenhedens officielle navn UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraine, men i hverdagen kaldes det simpelthen “Euro 2012”.

Hvornår og hvor vil Euro 2012 finde sted
Hvornår og hvor vil Euro 2012 finde sted

Instruktioner

Trin 1

Den sidste del af turneringen i 2012 er vært for to lande samtidigt: Polen og Ukraine. Den første kamp finder sted den 8. juni i Warszawa, den sidste den 1. juli i Kiev. Denne turnering bliver den tredje i historien om europæiske mesterskaber i fodbold, som vil være vært for to lande på én gang. Den første af denne serie var Europamesterskabet i 2000, der blev afholdt i Holland og Belgien; det andet mesterskab blev afholdt i 2008 i Schweiz og Østrig.

Trin 2

Tegningsceremonien for den sidste del af Euro 2012 blev afholdt på det nationale palads for kultur og kunst i Ukraine i december 2011 i Kiev. Forresten er dette mesterskab det sidste, hvor kun 16 hold deltager i finalen. Fra det næste europæiske fodboldmesterskab (som vil være i 2016) vil antallet af deltagende hold være 24.

Trin 3

Hovedbetingelsen for Ukraine og Polen var at forbedre infrastrukturen i byer og stadioner til niveauet for europæiske standarder. Det er Ukraine, der bliver nødt til at gennemføre en stor mængde. Åbningskampen for det europæiske mesterskab finder sted på det 56 tusinde stadion i Warszawa. Polens hovedstad er et historisk monument, det er medtaget på UNESCOs arvsliste. Warszawa stadion er også vært for kampene i et kvart og et sekund i finalen. Wroclaw med sit stadion med 43.000 pladser er også vært for kampene. I havnebyen Gdansk afholdes kampe i kvartfinalen. Gruppekonkurrencen vil være vært for byen Poznan, som huser det 46 tusinde stadion. Turneringens vigtigste kamp finder sted i Kiev, hvor der bygges et stadion til 69 tusind tilskuere. Derudover vil byer som Donetsk, Kharkiv og Lviv være vært for spillere og fans.

Anbefalede: