Hvor Vil Euro Finde Sted

Hvor Vil Euro Finde Sted
Hvor Vil Euro Finde Sted

Video: Hvor Vil Euro Finde Sted

Video: Hvor Vil Euro Finde Sted
Video: Lineage2 что еще на лето!/euro-pvp х1200 NEW / interlude/ TREASURE HUNTER ..... 2024, April
Anonim

Deltagere og gæster i EM 2012 fodboldmesterskabet vil blive hilst velkommen af stadionerne i Ukraine og Polen. Byerne Lviv, Kiev, Kharkov, Donetsk, Warszawa, Wroclaw, Gdansk og Poznan har åbnet nye og renoverede sportsarenaer for fodboldhold. Rummelige og rummelige stadioner bygget med den nyeste teknologi byder gerne fodboldspillere og fans velkommen.

Hvor vil Euro 2012 finde sted
Hvor vil Euro 2012 finde sted

Ukraine og Polen venter spændt på fans fra hele verden til EM 2012-mesterskabet. Stadionerne i Donetsk, Kharkov, Lvov, Kiev, Warszawa, Gdansk, Wroclaw og Poznan er åbne for gæster og deltagende hold. De to lande i Østeuropa forbereder sig på denne begivenhed i en hidtil uset skala.

Inden for rammerne af Euro 2012 er tre kampe i gruppespillet, kvartfinalen og semifinalen vært for den store ukrainske by Donetsk. Tribunerne på det ultramoderne Donbass Arena-stadion, bygget i 2009 i Donetsk, kan rumme 50 tusind tilskuere. Dette er det eneste stadion i landet og Østeuropa i kategorien "Elite", bygget i henhold til UEFA-standarder. Stadionet ligger i centrum af byen. Dens silhuet minder mange om et fremmed rumskib. Omgivet af et parkområde ligner strukturen en flyvende underkop, der er landet i maleriske buske.

Mesterskabsspilene vil også finde sted i Kharkovs arena. Efter genopbygning kan Metallist-stadionet rumme 38 tusind tilskuere. Dens tag er unikt designet. Det ser ud til at svæve over hele strukturen udført på understøtninger, der kan modstå et jordskælv med en amplitude på 8 punkter. For et så usædvanligt udseende fik stadionet kaldenavnet "edderkop".

Byen Lviv modtog også retten til at være vært for Euro 2012-kampe. Arena Lviv stadion er vært for spillere og fans. Under konstruktionen af denne struktur blev de nyeste informations- og konstruktionsteknologier brugt. Stadionet tager en af de første steder med hensyn til logistik, synlighed og komfort med hensyn til styring af menneskelige strømme.

Hovedstaden i Ukraine venter på spillere og fans til tre gruppespillekampe, en af kvartfinalerne og finalen. Kiev byder mesterskabet velkommen med det rekonstruerede Olimpiyskiy-kompleks. Den ændrede hældning i de lavere sektorer forbedrer udsigten til arenaen markant. Stande kan rumme 70 tusind tilskuere. Partituren registreres på en ny LED-resultattavle. Kompleksets arena har en overflade af høj kvalitet, der opretholdes i fremragende stand takket være belysning og opvarmning døgnet rundt.

I Polens hovedstad er der bygget tre nye stadioner, og en er blevet renoveret. En af de nye arenaer vil være på stedet for et atletikstadion. Dets område vil være meget større, desuden blev der anvendt nye teknologier under konstruktionen, og dækningen af spilleområdet blev udskiftet. En fanzone for fans er oprettet i Warszawa. Det inkluderer seks store skærme, pubber, pengeautomater, promenader, informationsborde og medicinske punkter.

Warszawa er tilfreds med endnu en innovation. For dem, der ikke går til mesterskabet i bil, lanceres et underjordisk højhastighedstog. Den afgår første gang den 1. juni fra den underjordiske del af Chopin lufthavn og forbinder lufthavnen og Nationalstadionet.

Stadionet "PGE Arena" i Gdansk er blevet fornyet og erstattet med en ny overflade af høj kvalitet. Dette stadion har eksisteret i mange år, dets ravfarvede bygning er byens stolthed. I denne arena er det planlagt at afholde tre kampe ud af seks i gruppe C.

Byen Wroclaw vil glæde spillere og fans med et nyt stadion, bygget specielt til Euro 2012. Nu bringes stadionet til perfektion, så det fuldt ud møder holdene.

Poznan stadion blev rekonstrueret på tærsklen til Euro 2012. Det blev udvidet til 45 tusind pladser ved at ændre designet på to stativer. Vi arbejdede også på baldakinen, som er en membranovertræk lavet af silke. Den nye type belysning på stadionet stimulerer væksten af græsplæne.

Anbefalede: