Hvor Og Hvornår Er Euro

Hvor Og Hvornår Er Euro
Hvor Og Hvornår Er Euro
Video: Hvor Og Hvornår Er Euro
Video: How High will USD go? Will the Euro break? Bitcoin & Ethereum forecast. Willgold hit $1900? 2023, Februar
Anonim

For fodboldfans er hvert spil af deres yndlingshold en vigtig begivenhed, og et sådant skuespil som EM kan ikke gå glip af. Tidsplanen for spil er udarbejdet længe før selve begivenheden, så du kan købe billetter til kampe i forskellige byer i Euro 2012 på forhånd.

Hvor og hvornår er Euro 2012
Hvor og hvornår er Euro 2012

I Kiev afholdes kampene fra 11. juni til 1. juli. Den 1. juli er denne by vært for EM-finalen i fodbold. Der vil i alt være fem kampe i Kiev, hvoraf tre afholdes blandt de hold, der falder ind i gruppe D (England, Ukraine, Frankrig og Sverige). Denne serie af spil inkluderer også fjerde kvartfinal. Alle kampe afholdes i Kiev-stadionet i Olimpiyskiy nationale sportskompleks.

Kampene afholdes i Donetsk fra 11. til 27. juni. Her spilles også fem spil: tre af dem holdes mellem holdene i gruppe D, anden kvartfinal og den første semifinale. Kampene afholdes på Donbass Arena stadion. Det er bygget på en sådan måde, at det giver tilskuere hundrede procent synlighed af hele spillets sted fra hvor som helst på tribunen. Til dette blev der ikke bygget fire separate stativer, men en enkelt "skål".

I Kharkiv afholdes kampene fra 9. juni til 17. juni. I alt vil der være tre kampe mellem de nationale hold, der er inkluderet i gruppe B (Danmark, Tyskland, Holland og Portugal). Kampene afholdes på et af de ældste stadioner i Ukraine - Metalist. Specielt til denne lejlighed blev den rekonstrueret, hvorefter stadionets tag blev ændret fuldstændigt.

I Lviv afholdes spillene fra 9. til 17. juni. Denne by er vært for tre kampe mellem landene i Danmark, Tyskland og Portugal. Specielt til denne lejlighed blev der bygget et stadion i udkanten af ​​Lviv.

I Warszawa løber kampene fra 8. juni til 28. juni. Spillene inkluderer flere vigtige kampe mellem landsholdene i Grækenland, Polen og Rusland, herunder første kvartfinal og anden semifinale. Alle spil finder sted i det renoverede Warszawa stadion.

I Gdansk afholdes kampene fra 10. til 22. juni. Der vil være fire kampe i alt, hvoraf tre spilles mellem landene i Irland, Spanien, Italien og Kroatien. Kampserien inkluderer også tredje kvartfinal.

I Wroclaw afholdes spilene fra 8. til 16. juni. Der vil være tre kampe mellem holdene, der falder ind i gruppe A (Grækenland, Polen, Rusland og Tjekkiet). Stadionet vil være tilgængeligt via en højhastigheds sporvognslinje, der er anlagt specifikt til fremtidige konkurrencer.

I Poznan afholdes kampene fra 10. til 18. juni. I alt tre gruppespillekampe spilles mellem landsholdet i Irland, Italien og Kroatien.

Populær af emne.