Højeste Sportsoverførsler

Indholdsfortegnelse:

Højeste Sportsoverførsler
Højeste Sportsoverførsler

Video: Højeste Sportsoverførsler

Video: Højeste Sportsoverførsler
Video: Top 10 Most Expensive Transfers of All Time In Football History 2023, December
Anonim

I sportens verden er de højeste overførsler inden for fodbold. Nogle gange får en spillers kontrakt penge, hvilket ville være nok til at opretholde byen i et år.

Garrett Befl for et år siden
Garrett Befl for et år siden

Er det nødvendigt

Garrett Bale, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane, Zlatan Ibrahimovic, Kaka, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Hulk

Instruktioner

Trin 1

Løn for mange atleter beregnes som seks nuller. Dette gælder især for fodboldspillere. Nogle formår at tjene fra 2 millioner euro pr. Sæson og mere ved at komme ind på banen 30 til 45 gange. Det viser sig, at klubben bruger fantastiske penge til spilleren og betaler ham penge i henhold til kontrakten plus bonus.

Men det er ikke alt. I en verden af professionel sport er der overførsler, det vil sige salg af spillere fra en klub til en anden. Samtidig er kompensationsbeløbet simpelthen astronomisk svarende til det årlige budget for nogle byer med hundrede tusind mennesker.

Garrett Bale

Den dyreste fodboldspiller i øjeblikket er Garrett Bale. Sidste år købte Real Madrid ham om Tottenham London for 100 millioner euro. Mange kaldte straks aftalen som "ekstravagant", for for de samme penge var det muligt at købe et fuldt udbygget hold af lovende unge spillere, der to eller tre år senere kunne føre klubben til mesterskabet.

Trin 2

Cristiano Ronaldo

Den anden på listen er Cristiano Ronaldo, der flyttede fra Manchester United til samme Real Madrid for 90 millioner euro. Kontrakten blev underskrevet i 2009. Ifølge embedsmænd fra Royal Club lykkedes det at inddrive de penge, der blev brugt et par år senere takket være en stigning i fremmøde på stadion, stort salg af varer, hvor Ronaldo nævnes og sejre i Champions League-kampe, hvor portugiserne ofte alene opnåede resultatet

Trin 3

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane, der var kendt for alle med et nik ved verdensmesterskabet i den sidste kamp, blev igen solgt til Real Madrid i 2002 for 73,5 millioner euro. Sælgeren er Juventus fra Torino. I øvrigt var det Zidane, der scorede et stort mål for Madrid-klubben i Champions League-finalen mod Bayer Leverkusen. Dette mål blev derefter vist mange gange i reklameskærme og demonstreret som en guide til unge fodboldspillere.

Trin 4

Zlatan Ibrahimovic

I 2009 tog svensken Zlanat Ibrahimovic Barcelona-trøjen på og efterlod det italienske Inter for 69,5 millioner euro. Zlatan spillede ikke længe i Barça, da han ikke fandt fælles fodboldtræner med træner Josep Guardiola, der placerede stjernespilleren på den næste transfer et par år senere. Køberne blev fundet hurtigt. Nu scorer den magtfulde svenske fodboldspiller regelmæssigt for den franske PSG.

Trin 5

Kakao

Samme år stod Real ikke til side og købte rettighederne til det brasilianske geni Kaka fra Milano. Transaktionsbeløbet er EUR 65 mio. Desværre begyndte Kaka efter et par år at miste terræn, da den nye mentor fandt en erstatning for ham og satte stjernen på bænken. Men når en brasilianer får en chance, tager han det næsten altid. Disse spillere er i stand til at score et par mål på 15 minutter.

Trin 6

Edinson Cavani

Sidste år, efter at arabiske penge begyndte at danne PSG-holdet, flyttede Edinson Cavani til holdet fra den italienske "Napili". For ham reddede den tidligere klub 64, 5 millioner euro.

Trin 7

Radamel Falcao

De samme arabiske penge lokket den strålende colombianske angriber Radamel Falcao fra Atletico Madrid til en anden fransk klub, Monaco, sidste år. Transaktionsbeløbet er 60 millioner euro.

Trin 8

Hulk

Jeg vil gerne bemærke den højt profilerede overførsel af den brasilianske Hulk fra Porto til Zenit, som sprængte markedet i 2012. Rettighederne til det blev indløst for 55 millioner euro. På samme tid var lokale fans imod det, og skandaler brød ud inden for holdet, på grund af hvilket et antal spillere blev tvunget til at skifte klub.

Anbefalede: