Hvem Er Den Højeste Hockeyspiller

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Den Højeste Hockeyspiller
Hvem Er Den Højeste Hockeyspiller

Video: Hvem Er Den Højeste Hockeyspiller

Video: Hvem Er Den Højeste Hockeyspiller
Video: Spårtsklubben #10 - Hockeyspesial 2024, April
Anonim

Den højeste hockeyspiller i verden betragtes som repræsentant for det slovakiske landshold og spilleren for NHL-klubben Boston Bruins Zdeno Hara. Hans højde er 206 cm. Vasily Koshechkin, målmand for Metallurg Magnitogorsk, er den højeste i Kontinental Hockey League. Hockeyspillerens højde er 201 cm.

Højeste hockeyspiller
Højeste hockeyspiller

Zdeno Hara

Zdeno blev født den 18. marts 1977 i Trencin, Tjekkoslovakiet. Han spiller for hockeyklubben Boston Bruins og er dens kaptajn. Har spillet i klubben siden 1. juli 1996. Har rollen som forsvarer. Han er flere NHL All-Star. I 2009 modtog han James Norris Trophy, som tildeles sæsonens bedste forsvarsspiller i NHL. I 2011 vandt han sammen med andre medlemmer af klubben Stanley Cup.

Derudover er Hara ejer af det stærkeste skud i NHL. Hans rekord er 175 km / t. Den 25. marts 2012 spillede hockeyspilleren den tusindste kamp i den nationale liga. Sammen med det slovakiske landshold vandt han sølvmedaljer i verdensmesterskabet i 2000 og 2012. Hara taler sprog som slovakisk, russisk, engelsk, tjekkisk, tysk, svensk og polsk.

Vasily Koshechkin

Vasily blev født den 27. marts 1983 i Togliatti. Han er kandidat fra Lada hockeyklub. Han startede sin professionelle karriere i 2002. Han spillede for hockeyklubberne Ak Bars og Severstal. Siden 1. maj 2013 har han spillet for Metallurg Magnitogorsk. Kontrakten blev underskrevet i 4 år. Koshechkin er målmand.

Vasily deltog i fem verdensmesterskaber og vandt alle typer mesterskabsmedaljer. Han vandt Continental Cup i 2006 og 2008 med sin klub. Og i 2014 vandt han sammen med andre hockeyspillere fra Metallurg Gagarin Cup. Har sådanne titler og priser som æret mester, mester i sport i Rusland af international klasse og taknemmelighed fra præsidenten for Den Russiske Føderation.

generel information

Hockey er et sports spil, hvor to hold ved hjælp af pinde prøver at ramme modstanderens mål med en pucke eller en bold. Der er flere typer hockey: ishockey, boldhockey, felthockey, slædehockey og innebandy.

NHL er den nationale hockeyliga, der forener klubber i Canada og USA. Ligaen blev dannet i 1917. NHL's hovedtrofæ er Stanley Cup. Tredive hold fra 29 byer i Canada og USA spiller i ligaen.

KHL er en kontinental hockey liga, hvor klubber fra Rusland, Kasakhstan, Slovakiet, Finland, Hviderusland, Kroatien og Letland spiller. I sæsonen 2014-2015 spiller 28 klubber fra 27 byer i KHL. I fremtiden er det planlagt at udvide ligaen til 32 hold. Det første mesterskab blev afholdt i 2008. Ligapokalen er Gagarin Cup. Dens første ejer var Kazan "Ak Bars". KHL forlod på grund af økonomiske vanskeligheder Prags hockeyklub "Lev", ukrainske "Donbass" og Moskva "Spartak".

Anbefalede: