Hvad Er Air Yoga

Hvad Er Air Yoga
Hvad Er Air Yoga

Video: Hvad Er Air Yoga

Video: Hvad Er Air Yoga
Video: Fly-йога. Aerial Yoga. Аэройога. Полный урок. Йога в воздухе. Воздушная йога. Антигравити йога. 2024, Kan
Anonim

Aeroyoga - en opfindelse af instruktør Michel Dortignac, har været kendt i vores land i mere end fem år og vinder popularitet hvert år. Denne type yoga hjælper dig med at holde dig i form, have god strækning, lindre stress og finde indre harmoni.

Hvad er air yoga
Hvad er air yoga

I denne type yoga udføres øvelser i specielle elastiske hængekøjer ophængt fra loftet. Det er takket være hængekøjen, at luftyoga har mange fordele i forhold til konventionelle øvelser.

For det første trænes dybe muskler og stabiliserende muskler bedre, da der i asanas også lægges vægt på at opretholde balance i vægt.

For det andet er der en sparsom effekt på rygsøjlen og leddene. Inverterede stillinger udføres mest sikkert uden at klemme ryghvirvlerne. Derudover kan du ved hjælp af en hængekøje fastgøre kroppens position, for eksempel i en planke med fødderne på gulvet. Så koncentrer dig om at træne de rigtige muskler.

For det tredje er strækning med en hængekøje særlig effektiv og også sikker.

For det fjerde er det godt at udføre afslapning i hængekøjer: stoffet omslutter alle kroppens konturer, og svajende har en gavnlig virkning på nervesystemet.

Yoga i hængekøjer vises også for gravide kvinder, men selvfølgelig under vejledning af en erfaren instruktør.

Det skal huskes, at aeroyoga også har kontraindikationer, såsom trombose, cerebrovaskulær ulykke og noget psykisk sygdom. Dette skyldes primært omvendte stillinger. Yoga-studiet bør informere dig om dette og om nødvendigt sende dig til en konsultation med en læge. I mangel af kontraindikationer kan folk i alle aldre såvel som overvægtige mennesker øve aero yoga.

Det er meget vigtigt at vælge det rette sted til klasser: instruktøren skal have et certifikat til denne særlige type yoga, da undervisningsmetoden er meget forskellig fra den sædvanlige. Hængekøjens kvalitet skal opfylde standarderne, billige hængekøjer er lavet af uegnede stoffer af lav kvalitet. I den første lektion skal instruktøren forklare sikkerhedsreglerne, hvordan man vælger en hængekøje til din højde og korrekt udfører øvelserne: positionen af ryg, arme, knæ, hvordan man trækker vejret korrekt.

Efter en måned eller to sessioner vil du føle ændringer i din krop forbundet med frigivelse af klemmer i livmoderhalsen, lænden, med forbedret ledmobilitet og muskelelasticitet. Og luftyoga vil helt sikkert blive en integreret del af dit liv.

Anbefalede: