Hvordan Man Begynder At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Begynder At Tabe Sig
Hvordan Man Begynder At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Begynder At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Begynder At Tabe Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Det sker ofte, at en person, der er begyndt at gå ned i vægt, stopper halvvejs. Dette skyldes i vid udstrækning ikke fysisk træthed eller travlt arbejde, men manglende motivation og psykologisk svaghed. Der er flere principper, hvorefter du trygt kan begynde at tabe dig og opnå de ønskede resultater.

Hvordan man begynder at tabe sig
Hvordan man begynder at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Sæt et mål for dig selv, som du vil opnå: tab f.eks. 1-2 kg eller 30 kg. Afhængigt af dette kan du vælge de mest egnede metoder til dig selv. Det valgte program skal være klart etableret, tillad ikke den mindste afvigelse fra kurset.

Trin 2

Lad dig ikke distrahere af fremmede forhold, der afviger fra tidsplanen. Vær klar over dine træningstider. For at opnå positive resultater skal du ofre noget.

Trin 3

Øv i moderation. Hvis der bruges meget energi på dem, vil overtræning forekomme. Du skal heller ikke tro, at løftning af håndvægte flere gange vil fuldføre opgaven. Korrekte træningscyklusser kræves med tilstrækkelig spænding og hvile. Hvis du ikke kan udvikle et program for dig selv, skal du søge hjælp fra en træner.

Trin 4

Sammenlign aldrig dig selv med nogen. Overvej det faktum, at hver person har sin egen kropsgenetik, der påvirker vægtforøgelse og vægttab og reagerer på deres egen måde til træning.

Trin 5

Så når du udfører en bestemt træningscyklus, keder du dig ikke med de samme øvelser, diversificer dem, fordi du kan finde alternativer til hver øvelse.

Trin 6

Se hvad du spiser og drikker. Start en notesbog, og indtast al mad, du spiser i den. Stil dig selv hver gang spørgsmålet "Hvorfor spiser jeg det?" Når svaret er - du er keder dig, irriteret eller alene - spis ikke. Spis kun, når du er sulten. Tænk over, hvad du skal gøre for at overvinde trangen til at spise noget uden at være sulten. Måske hjælper læsning, en kort lur, at ringe til en ven osv.

Trin 7

Spring ikke over måltider, og i stedet for at gøre dine portioner ubetydelige, og kun øge sultfølelsen, er det bedre at medtage grøntsager, frugter, korn og proteinfødevarer i din kost.

Anbefalede: