Sådan Sejler Du En Båd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sejler Du En Båd
Sådan Sejler Du En Båd

Video: Sådan Sejler Du En Båd

Video: Sådan Sejler Du En Båd
Video: Sådan sejler 3600 kilo lette Frost 38 - minbaad.dk test 2024, Marts
Anonim

Siden oldtiden har folk forsøgt at sprede deres omgivelser med forskellige nyttige enheder, der letter livet. Transport er en af varianterne af sådanne teknologiske assistenter. Forskellige typer transport er uundværlige under visse forhold. Lad os finde ud af, hvordan du kan navigere i vandet ved hjælp af en båd.

Sådan sejler du en båd
Sådan sejler du en båd

Instruktioner

Trin 1

Få en båd eller lej fra bådstationen.

Trin 2

Lever båden til kysten. For at gøre dette skal du bruge en trailer eller bestille levering. Anbring den oppustelige båd i en rygsæk, og glem ikke at tage pumpen.

Trin 3

Giv en redningsvest. Det vil være nyttigt, hvis du befinder dig i vandet langt fra kysten.

Trin 4

I tilfælde, hvor fartøjets skrog er beskadiget, eller bølgerne kaster vand ind i det, skal du tage en praktisk beholder til at øse vandet overbord.

Trin 5

Start båden. Den oppustelige båd skal først oppustes med luft.

Trin 6

Kontroller tilstedeværelsen af årer (hvis båden sørger for det), masternes forankring (i tilfælde af en sejlbåd), og hvis den er stor, tilstedeværelsen af ankerfragt. Installer motoren på motorbåden, hvis den er aftagelig. Tanke i overensstemmelse med de instruktioner, der fulgte med det, under overholdelse af brandsikkerhedsreglerne.

Trin 7

Klatre ind i båden, pas på ikke at vende den om. Træk ankeret op af vandet, eller løsn det.

Trin 8

For en robåd, sæt årerne i oarlocks. Placer dig komfortabelt med ryggen mod bådens bue. I en motorbåd skal du sidde bag på motoren.

Trin 9

Start padle skiftevis eller synkront, eller start motoren, eller spred sejlet, og fang en lys vind.

Trin 10

Ret regelmæssigt bevægelsesretningen: for en sejlbåd - med sejl, for en motorbåd - ved at ændre rotation rundt om motorophængets akse og for en robåd - ved at udøve mindre indsats på åren på en af siderne.

Trin 11

Vær en opmærksom kaptajn, undgå forskellige forhindringer, der er mulige i vandet - lavvandet, drivved, tætte alger og lignende. Hvis det er muligt, skal du på forhånd finde ud af en sikker rute fra dit startpunkt til dit slutpunkt. Eller spørg i det mindste, hvad der er de bedste steder at undgå for den type båd, du sejler på.

Anbefalede: